Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)
  • Főoldal
  • Sport
  • Négy világsztárt szerződtetett a Fradi vízilabdacsapata

Négy világsztárt szerződtetett a Fradi vízilabdacsapata

MTI- 2016.06.06. 14:46
422
Sztárjátékosokkal, köztük a magyar válogatott csapatkapitányával, Varga Dániellel erősítette meg keretét az FTC-PQS Waterpolo vízilabdacsapata.

Forrás:vizipolo.hu

Sajtótájékoztatón jelentették be az olimpiai- és világbajnok mellett a kétszeres olimpiai bajnok Madaras Norbert, a kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok szerb Stefan Mitrovic, valamint a spanyol válogatott Szirányi Balázs szerződtetését. Szintén a csapatot erősíti majd a magyar válogatott csapatkapitánya, Varga Dániel. Varga három, Madaras Norbert egy, Szirányi Balázs, illetve Stefan Mitrovic pedig két-két évre szóló szerződést írt alá.

Gerendás György az együttes szakmai igazgatója elmondta, azzal, hogy a klub ilyen játékosokat tudott szerződtetni, a jövőben már nem a Ferencvárosnak kell hívni a vízilabdázókat, hanem ők akarnak majd ide jönni.

Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója elmondta, a cél, hogy egy sorozatban, azaz a bajnokságban, a Magyar Kupában vagy a LEN Kupában döntőt játsszon az együttes. Varga Zsolt, a csapat vezetőedzője hangsúlyozta, hogy csak akkor lehet maximálisan elégedett, ha mindenhol az első helyen végeznek, így számukra ez a cél, ha az elvárás még nem is ez. Hozzátette, ehhez minden segítséget megad a klub, hiszen olyan háttércsapat - masszőrrel, dietetikussal, sportpszichológussal - működését tette lehetővé, amelynek köszönhetően igazán profi körülmények között készülhetnek nap mint nap a játékosok.

Hozzászólások