Keresés
-18O
Budapest
2021.01.25., hétfő (Pál)

Ismerkedj meg az ezerarcú Indiával!

Fiji- 2016.06.14. 11:40
358
Az egész heti hajtás után egy kis pihenésre vágysz? Kapcsold ki elméd és meditálj hétvégén a Nemzetközi Jóga Nap & Gangesz-Duna: Indiai Kulturális Fesztiválon.

Az Indiai Nagykövetség és az Amrita Sher-Gil Kulturális Központ 2016. június 17-19. között nagyszabású fesztivált szervez kilenc magyarországi városban. A Nemzetközi Jóga Nap & Gangesz-Duna: Indiai Kulturális Fesztivál szimbóluma India és Magyarország két legfontosabb folyója: a szent Gangesz és a történelmi jelentőségű Duna, melyek a kulturális sokszínűséget, hagyományos értékeket képviselik. A nap célja, hogy felhívják az emberek figyelmét a tudatosan egészséges életmódra és az egészségre való odafigyelésre.

Forrás:Facebook/International Day of Yoga & Ganges-Danube Cultural Festival of India

A jóga nemzetközi napja köré szerveződő fesztivál egyik bázisa Budapest lesz. A többi városhoz hasonlóan a fővárosban is színes programkavalkáddal várják az érdeklődőket. A fesztivál az indiai kultúra egy szeletét kívánja bemutatni, ezért lesz sok tánc, zene, filmvetítés, gasztronómiai csemegék, kiállítások, de érkeznek tradicionális bábosok és harcművészek is.


Hozzászólások