Keresés
-18O
Budapest
2019.03.22., péntek (Beáta, Izolda)
  • Főoldal
  • Sport
  • Három hely, ahol a szabad ég alatt jógázhatsz Budapesten

Három hely, ahol a szabad ég alatt jógázhatsz Budapesten

Helstáb Laura- 2016.05.31. 13:39
796
Ahogy jön a jó idő, egyre inkább szeretnénk kimozdulni a szabadba: séta a parkban, egy hűsítő ital valamelyik tetőbárban - vagy inkább jóga ugyanitt? Mutatunk három helyet, ahol különleges, szabadtéri jóga-élményben lehet részed!

Szabadtéri jógaórák a Margitszigeten

Forrás:Tóth Anasztázia

A margitszigeti nagyréten minden vasárnap 11-től, és hétköznap délutánonként 17:00-től vehetünk részt szabadtéri jógaórán. Jin, astanga, vinyasa és kezdő órákat tartanak, és becsületkasszával működik a kezdeményezés, adománnyal lehet fizetni. Eső esetén az órák elmaradnak, az aktuális infókról mindig ebben a csoportban, illetve a honlapon lehet tájékozódni.

360 Bar

Forrás:Stefan Ioan Priscu

Idén is viszi a Rooftop jóga sorozatot az Andrássy úti tetőbár. Bár a beugró elég húzós (3000 Forint), egyedülálló élmény 360 fokos kilátással, jógázva kezdeni a napot a város felett. A befelé figyelés után pedig nyugodtan lehet bámészkodni egy uborkás frissítővel a kezünkben.

A következő óra időpontját még nem tűzték ki, de idén nyáron is rendszeres lesz a Rooftop jóga, úgyhogy figyeljétek az információkért a 360 Bar oldalát!

Jóga a város felett Borival

Forrás:Jóga Borival

Sebestyén Bori változatos jógaórákat tart: a Balatonparttól kezdve a budapesti tetőteraszokig sok helyen jógázhatunk vele, az aktuális órarendet mindig az oldalán osztja meg. Ami előnye, hogy nem annyira felkapott (még), így talán kevésbé lehet tömegre számítani, csak szemfülesnek kell lenni, hogy épp elcsípjünk egy tető-órát.

Hozzászólások