Keresés
-18O
Budapest
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)
  • Főoldal
  • Sport
  • Futóverseny miatt lezárják a város egy részét szombaton

Futóverseny miatt lezárják a város egy részét szombaton

Offmedia- 2016.07.22. 11:52
604
Szombat reggeltől vasárnap reggelig lezárják az egész Lánchíd utcát és a Várkert rakpartot, valamint szombaton késő este, 21.45 és 22.45 között a Palota utat a Dísz tér és a Váralja utca között.

A terepet a Night Run, Budapest legnépszerűbb éjszakai futóversenyének nevezői foglalják majd el, akik tesznek egy kört a Várban és a rakparton. A központ és a cél idén a Várkert Bazárban lesz, itt várakozhatnak a szurkolók. A lefutható távok között idén először lesz éjszakai maraton is, a legkisebb teljesíthető táv pedig 7 km.

Forrás:www.futas.maratonman.hu

A verseny miatt a 19-es villamos szombaton egész nap módosított útvonalon, a Szent Lukács Gyógyfürdő megállóhely után a Széll Kálmán téren és a Krisztina körúton át, a Széll Kálmán térig a 17-es, majd az 56A villamos útvonalán éri el a Rudas Gyógyfürdő végállomást.

A 16-os busz szombaton késő este rövidített, a 16A járattal egyező útvonalon, a Széll Kálmán tér és a Dísz tér között jár, ezért ebben az időszakban a budai Vár közösségi közlekedéssel csak a Széll Kálmán tér felől, vagy 22 óráig a Clark Ádám térről a siklóval érhető el – írja honlapján a BKK.

Hozzászólások