Keresés
-18O
Budapest
2021.01.24., vasárnap (Timót)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Pop-up kiállítást és dizájnvásárt rendeznek a Klauzál téri piacon

Pop-up kiállítást és dizájnvásárt rendeznek a Klauzál téri piacon

Offmedia- 2016.12.13. 10:42
1390
Pop-up kiállítást és dizájnvásárt rendez a Godot Galéria közel száz művész munkáiból a Klauzál téri Vásárcsarnokban csütörtöktől.

Forrás:Gáspár Annamária

A Godot Galéria először rendez fiatal képzőművészek munkáiból összeállított kiállítást és vásárt a Klauzál téri Vásárcsarnokban, ahol a festmények és grafikák mellett fotók és design termékek megvásárlására is lesz lehetőség. A gerillaárazáson alapuló vásár, fiatal alkotók számára nyújt lehetőséget bemutatkozásra.

A kiállításra beválogatott műveket egy pályázat előzte meg, amelyre 350 alkotó jelentkezett. A pályázók közül 100 művész munkái kerültek be a kiállítható/eladható alkotások közé. A vásáron a művek árai megfelelnek egy pályakezdő művész árainak túlkapások nélkül, mert "nem csak az a művészet, ami drága".

A Godot Galéria által bevezetett "gerilla árazás" kicsiben tükrözi azt a folyamatot, ahogy a művészek és alkotásaik folyamatosan emelkedő értékkel bekerülnek a művészeti vérkeringésbe. Ezért az esemény első 5 napjában (2016. december 18-ig) a műveket induló áron lehet megvásárolni, majd a képek ára emelkedik és elkezdenek közelíteni valós értékük felé.

kiállítás megnyitója december 15-én, 18:00 órakor lesz a helyszínen.

Hozzászólások