Keresés
-18O
Budapest
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • OFF útmutató a legrosszabb, de mégis legjobb magyar Facebook csoportokhoz

OFF útmutató a legrosszabb, de mégis legjobb magyar Facebook csoportokhoz

Szaghmeiszter Máté- 2016.03.18. 19:00
1082
Az igazság az idézetes oldalakon túl van.

A Facebook egy kibogozhatatlan kupleráj. Olyan, mintha a családoddal és a barátaiddal elmennétek egy dél-amerikai sámántörzshöz és egész nap ayahuasca főzeteket innátok, hogy az utána kialakult tripben mindenki baromságokat beszéljen, miközben macskás videókat hallucinálsz, ráadásul a törzs idegen tagjai közül többen beleszólnak a mondandódba, mintha ismernéd őket. De hey, csak azért mert az egész furcsa és néha kicsit kínos, attól még nagyon sok hasznos és életünket megkönnyítő tartalom van Mark Zuckerberg pénzokádójában. Most mégis öt olyat mutatunk be nektek, ami ennek a szöges ellentéte. Semmi hasznuk és látszólag kevés értéket képviselnek, de mégis imádjuk őket.

Simlis Szatírok

Likeok száma: 63

A Simlis Szatírok oldal felbukkanásával végre megtudhattuk, hogy mit csinálnak hétköznapjaikkal a Móricka Magazin volt újságírói. De az is lehet, hogy a rendőrség hozta létre az oldalt, monitorozás céljából. Akármi is az igazság, aki szeretne szottyadt péniszekről posztokat olvasni (és hát ki nem?), az likeoljon, mert eddig kevesebben követik a kültéri recskamestereket, mint ahányan egy átlagos szerda reggelen várakoznak a nemibeteg gondozó előtt.

Mi a faszt csináljak, hogy ne legyek egy kövér geci?

Likeok száma: 6672

A MAFCSHNLEKG?-t egy súlyproblémákkal küzdő lány hozta létre, kezdetben agresszív önmotiváló célzattal. A sírva nevetős posztoknak és az őszínte hangvételnek köszönhetően viszont jelenleg már több követője van, mint nekünk. A legérdekesebb része az oldalnak mégsem a vicceskedően prosztó megfogalmazása a "ha le akarsz fogyni, akkor ne egyél sokat" tézisnek, hanem az emberek reakciója a posztoló nemére.  A kezdetekkor ugyanis rendszeresek voltak a "Nem hiszem el, hogy lány vagy!!" és "Egy lány nem lehet ilyen vicces, tuti pasi vagy!" típusú kommentek. Szóval igen, kedves férfiak akik eddig barlangban éltetek: lehet egy lánynak is humorérzéke.

Geci ronda ablakok

Likeok száma: 5351

A cím tökéletesen összefoglalja az oldal esszenciáját, hisz tényleg semmi más nem található a "Geci ronda ablakok"című oldalon, mint geci ronda ablakok. Az oldalra bárki küldhet saját felfedezéseket, így ha azt hittétek egyedül vagytok a gyűlöletetekkel (avagy fura fétisetekkel), akkor itt kiélhetitek magatokat.

Szeretem a hatlapfejű csavarokat

Likeok száma: 117

Oké, az eddigi csoportok elég nyilvánvalóan mind poénból készültek, csak egy kis laza trollkodás, semmi gáz. A "Szeretem a hatlapfejű csavarokat" című csodában viszont megvan az a csavar (hehe), hogy nem kizárt, hogy őszínte szeretetből készült és nem vicc. Az oldalon nincs eröltetett szarkazmus, csak sok mosolygós emoji és egy fura, perverz elhivatottság a csavarok mellett. De az alábbi gagyi, fapoén poszt az igazi bizonyíték arra, hogy ez egy tisztaszívű oldal:

"Az anya és az "apa" közé mindig tegyünk alátétet, mert ha nem védekezünk, összenedvesedik, és annak csak a sok kis facsavar lesz a vége! :D"

Mégis ki a faszom jár a beat on the bratbe?

Likeok száma: 115

A kérdést az oldal létrehozása óta nem sikerült megválaszolni, pont úgy, ahogy valószínűleg az "Egymillióan a jobb zenéért a Beat on the bratben" csoport sem érte el a célját, igaz ennek köze lehet ahhoz, hogy csak 75-en gondolták így.

Hozzászólások