Keresés
-18O
Budapest
2021.01.25., hétfő (Pál)

Óbuda is fesztiválozik a hétvégén

Helstáb Laura- 2016.05.06. 14:00
447
A 30Y, a Hiperkarma és a Péterfy Bori & Love Band is fellép a hétvégén Óbuda napján.

Forrás:Facebook/Óbuda napja

Hivatalosan május 7-én tartják Óbuda napját, de a kerület ünnepi programsorozata már pénteken kezdetét veszi a főtéren berendezett gasztroudvarral, ami az idei program újdonsága - mondta el Lőrincz Edina, az Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatorna pénteki adásában. 

Az igazgató kiemelte, hogy az ínyencségek mellett este a Budapest Voices és a Péterfy Bori & Love Band ad koncertet a nagyszínpadon. Szombaton Bús Balázs, a kerület polgármestere átadja az Óbuda Díszpolgára címet, a Pro Óbuda Díjat, az Óbuda Kultúrájáért Díjat, az Óbuda Sportolója Díjat és a Hidegkúti Nándor Emlékplakettet, majd ezt követően délutántól estig az Ivan & The Parazol, a 30Y és a Hiperkarma zenéje várja az érdeklődőket - sorolta.

Forrás:Facebook/Óbuda napja

Békásmegyeren közbiztonsági napot tartanak, amelyen lesz rendőrségi kutyás- és katasztrófavédelmi bemutató, valamint itt adják át az Óbuda Közbiztonságáért elismerést is. A gyerekeket az Alma együttes, a fiatalokat pedig az Anna & The Barbies koncertjével várják.

A Kórház utcában szabadtéri kiállítás nyílik Római P'Art 14. címmel, Csillaghegyen pedig a gyermekműsorok mellett a Gózon Gyula Kamaraszínház vendégjátéka várja az érdeklődőket, a Kiskalász zenekar, a Budafolk Band, Berecz András meséi, valamint Demjén Ferenc koncertje mellett.

(MTI)

Hozzászólások