Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Még a színházban is később kezdik az előadást a mai meccs miatt

Még a színházban is később kezdik az előadást a mai meccs miatt

Helstáb Laura- 2016.06.22. 11:00
478
Budapesten megáll az élet ma este hattól: az egyik fővárosi színház még az esti előadását is elhalasztja, hogy meg lehessen nézni a magyar-portugál mérkőzést.

"Kedves közönségünk, a színházműsor tervezésekor nem lehetett számolni azzal, hogy a futball Európa-bajnokságon a magyar csapat mikor játszik, és azzal sem, hogy milyen eredményt ér el. Mivel Magyarország esélyes a továbbjutásra, nyilvánvalóan sokakat érdekelhet – ahogyan ezt többen jelezték is – a szerda délután Portugália csapatával játszott meccs, illetve annak végkimenetele. A meccs szerdán 18 órakor kezdődik, és várhatóan 19:45-kor fejeződik be. Bár a szerdai Igenis, miniszterelnök úr! című előadásunkat 19:30-as kezdéssel hirdettük meg, ám annak érdekében, hogy mindenki láthassa a mérkőzést, illetve értesülhessen annak eredményéről, az Átrium Film-Színház előcsarnokában a közvetítés este 6 órától látható lesz, az előadást pedig a meccs befejeztével fogjuk elkezdeni." - írja Facebook-oldalán az Átrium Filmszínház.

Ha a múlt keddi és a szombati ünneplés durva volt, nem tudjuk, ma mire lehet majd számítani a magyar rajongóktól a főváros utcáin, most, hogy már biztosan továbbjutott a válogatott - de mi is ott leszünk, és tudósítunk majd róla!

Hozzászólások