Keresés
-18O
Budapest
2021.01.27., szerda (Angelika)

Magyar dizájn fából, a természetes anyagok szerelmeseinek

Helstáb Laura- 2016.04.19. 16:30
1915
A természetes anyagok egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a divatban és a dizájnban: bemutatunk négy magyar tervezőt, akik fából alkotnak különleges divatcikkeket.

PATORE': csokornyakkendő másképp

A férfi divatba is lehet izgalmas kiegészítőket belevinni, anélkül, hogy túl hivalkodó lenne – ezt tökéletesen csinálja a PATORE' márka, amely egyedi, kézzel készített fa csokornyakkendőkkel tört be a piacra. A stílusos kiegészítő minden pasinak jó alternatíva, aki unja már az átlagos elegáns szetteket! Sőt, nem is csak a pasiknak…

Forrás:PATORE'

Forrás:PATORE'

ReKKo Design: ékszerek a természetesség jegyében

Török Réka, a ReKKo design mögött álló tervező a geometrikus formák szerelmese. Míg korábban bőrből alkotott, új kollekciójában fából csinált ékszereket, ötvözve a modernitást a természetességgel.

Forrás:Rekko Design

Forrás:Rekko Design

Rozi Eyewear: fából napszemüveg

Fa mintájú napszemüveg-keretből egyre többet találhatunk, de aki eredetit szeretne, a Rozi Eyewearnél megtalálja. Két magyar tervező, Kis Arnold és Németh Paula független manufaktúraként, kézzel készítik valódi fakeretes szemüvegeiket. A koncepció kirobbanó siker volt, a természetes anyagokból készült kiegészítők rajongói azonnal lecsaptak a különleges darabokra, melyek többek között a Wonderlab üzletében elérhetőek.

Forrás:Rozi Eyewear

Forrás:Rozi Eyewear

WOWA: fa-pénztárcák a kidudorodó zseb ellen

A WoWa praktikus kis fa-pénztárcája igazi innováció azoknak a férfiaknak, akik szeretnek a kártyáktól kezdve a pénzükig minden egyhelyen tárolni, leginkább a zsebükben - nem, egy ilyet sem ismerünk természetesen :) A zsebre dugható pénztárcák egyetlen fadarabból készülnek, és könnyedén elfér bennük 6-7 plasztikkártya, pár lapos kulcs és még a készpénz is.

Forrás:WOWA

Forrás:WOWA

Hozzászólások