Keresés
-18O
Budapest
2021.01.25., hétfő (Pál)

Lovebug Vintage: ha kincset keresel, itt megtalálod!

Offmedia- 2016.04.18. 11:33
715
Minden nő imádja a különleges és páratlan darabokat, ami csak neki van, egyesek a sikkes, míg mások a retro vagy régies stílus miatt. Ezeknek megtalálása pedig a Lovebug Vintage-ben a legkönnyebb!

Forrás:Lovebug Vintage

Budapesten, a Margit krt. 62-es szám alatt található üzlet maga a mennyország a női nemnek vagy az egyediséget imádóknak. Csecsebecsék, táskák, ruhák, kiegészítők és rengeteg csodálatos kincs rejtőzik az boltban, ameddig csak a szem ellát.

Egy-egy régi vintázs kiegészítő mindenki ruhatárában kötelező darab, legyen szó egy 50-es évekbeli szoknyáról, egy misztikus külsejű brossról vagy egy igazán stílusos napszemüvegről. Minden termék egyedülálló darabnak számít, hiszen nem a tipikus tömeggyártott cuccok pár évvel ezelőtti darabjait, hanem a világ számos pontjáról származó régiségeit gyűjtötték össze nekünk egy helyre, amelynek megvan a maga bohém, klasszikus és tarka szépsége.

Forrás:Lovebug Vintage

Külön kiemelést érdemel, hogy akinek nincs ideje elnézni a boltba, az körbe tud nézni az online shopban, ahol napi ajánlat és az oldal készítőinek ruha összeállításai várják.

A Lovebug Vintage-ben található kincsekről készült képekért, valamint további információkért látogassatok el a Facebook-oldalukra, és sok sikert a kincsvadászhoz!

Bíró Eszter írása

Hozzászólások