Keresés
-18O
Budapest
2021.01.16., szombat (Gusztáv)

Lesz Palvin Barbiból valaha plus size modell?

Szaghmeiszter Máté- 2016.04.14. 18:33
2734
Azt mondják rá, hogy meghízott, pedig csak...öhmmm....felnőtt(???).

Hey, imádom Palvin Barbarát! Olyan, "kitettem anno Facebook coverképemnek a fertőzött szemes képét" szinten imádom. Mostanában viszont elég sok támadást kap a közösségi oldalakon az alakjáért, ami egyesek szerint "kell a munkájához" vagy valami ilyesmi, de szerencséjére itt vagyok, hogy megvédjem! Lássuk tehát pontokba szedve, miért nem kéne senkire se hallgatnia Barbinak - kivéve a pultban álló kiszolgálóra, mikor azt mondja: "Kész a sajtos Dupla Whopper nagy burgonyával, három minipalacsinta, és egy Sprite!"

Ezt teszi az emberrel az idő = TÉNY

Mikor egyesek megemlítették, hogy Barbi elvesztette régi alakját ő azonnal válaszolt a támadásokra: "Lehet, hogy nem vagyok már olyan vékony, mint 18 évesen, de nem vagyok azért kövér". És maximálisan igaza van! Ahogy egyre idősödünk, úgy lesz egyre több elintézendő feladatunk és az egyik fotózásról, a másik fotózásra való utazgatásban kinek van ideje salátázót keresnie, mikor minden sarkon van McDonalds? És bár ezt lehet a gyűlölködők nem tudják, mert mindig a sajtburger menüt választják, de a mekiben lehet kapni salátát is (öntet nélkül még kevésbé hízlal!). Ez tudvalevőleg minden modellnél így alakul, ezért szoktak visszavonulni 30 évesen, mert akkor már gurulnak, bizonyítékként itt egy összehasonlító kép a 27 éves Candice Swanepoellel, hogy lássuk máson is fog az idő hájfoga.

Mint két tojás
Forrás:Sports Illustrated

Miért ne lehetnének a modellek is olyanok mint az áltlagemberek hmmm?!

Nem értem mi bajuk azoknak, akik bizonyos méreteket várnak el a modellektől, hisz ezért találták ki az L, XL és XXL méreteket, hogy ne kelljen ilyen apróságokkal törődnünk. Már eleve felháborító, hogy vannak olyan ruhadarabok, amikből csak egyféle méretet gyártanak, ezzel is azt sugallva, hogy "majd belefogysz, ha akarsz!". A modelleknek tükrözniük kell az átlagembert, hisz az átlagember veszi meg a 20 ezer forintos Victoria Secret fehérneműket. Le kéne számolni ezzel a régi dogmával, hogy egy modell feladatai közé tartozik a teste szinten tartása is. Akik így gondolkodnak próbálnának meg ellenálni a négysajtos pizza szeletnek hajnal 2-kor a bulinegyedben.

Nem látom a különbséget
Forrás:Legfrissebb H&M katalógus

Csak a férfiak által kialakított hamis ideál miatt gebék a modellek amúgyis!

Valljuk be, hogy senki másról nem szól ez az egész herce-hurca, mint a hetero férfiakról és a beteges modell mániájukról. Csorgatják a nyálukat a modellekre és a csontsovány pornósokra, miközben diktatúrikusan kézben tartják a divatipart, kizárva teljesen a döntésekből a nőket és a meleg férfiakat. Egy divatszakmában dolgozó nagy valószínűséggel hetero férfi nemrég azt nyilatkozta a Bummm-nak: Az alapvető probléma az, hogy ezeket a lányokat nem azért fizetik, hogy úgy nézzenek ki mint az átlag emberek. Soha nem ezért fizették őket őt soha nem is ezért fogják. Ha Barbara egy áruházban dolgozó eladó lány lenne, semmi gond nem lenne a molett testalkattal.Viszont ha valaki millió dolláros nagyságrendű összeget kap azért, mert elvileg különleges és az egyetlen dolga hogy odafigyeljen az alakjára, életmódjára, akkor emberek jogosan teszik fel a két kezüket és értetlenkednek. Az aktuális modell trendek persze jelenleg lehetővé teszik, hogy átlagos testalkatú modellek is érvényesüljenek, és Barbit egyébként is az arca és a személyisége miatt szeretik rengetegen, de jelen esetben elég kontrasztos a kép a többi modellel összevetve” - reakcióm: cöööh, férfiak és a téveszméik.

Hozzászólások