Keresés
-18O
Budapest
2021.01.16., szombat (Gusztáv)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Különleges utcafesztivált rendeznek szombaton a Kazinczy utcában

Különleges utcafesztivált rendeznek szombaton a Kazinczy utcában

Helstáb Laura- 2016.09.02. 11:59
834
Kreatív műhelyek, kisállat-örökbefogadás, piac, eszem-iszom, dínom-dánom - lesz minden a Kazinczy utca fesztiválján!

Szeptember 3-án a már többször megtartott hagyományt folytatva ismét sétálóutcává alakítják a Kazinczy-t, hogy megmutassák, milyen hasznos és jó lehetőségeket tud nyújtani így az utca. Idén - amellett, hogy koncertekkel, gyerekprogramokkal, közösségi főzéssel várnak mindenkit a helyi vendéglátóhelyek - egy másik, a témához erősen kapcsolódó, és nagyobb léptékű kezdeményezés is feltűnik, méghozzá a Nemnövekedés budapesti konferenciája, és annak csapata, illetve meghívott vendégei, előadói - olvasható az esemény ismertetőjében.

Lesz utcazene, a szokott helyek mellett (Szimpla, Kazimír, Mika Tivadar) a Király utcai saroknál lévő játszótéren is hatalmas közös jammelésre készülnek Budapest zenészei 17 órától.

Gyerekprogramokkal készül a Menedék Egyesület és a Cilinder művészeti iskola, a sportolni vágyóknak lesz tollas, longboard verseny, biciklis lassúsági verseny, részt lehet venni kreatív újrahasznosító foglalkozásokon, polaroid fotózáson, bor- és ételkóstolón, a Futrinka Egyesület Mini örökbefogadó napot tart, és persze lesz rengeteg koncert és parti - a részletes programot és a helyszínek listáját itt megtalálod.

Hozzászólások