Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Kóstolj bele a pszichológia világába a legjobb előadókkal!

Kóstolj bele a pszichológia világába a legjobb előadókkal!

Helstáb Laura- 2016.04.05. 16:20
390
Idén is színvonalas előadásokkal várja a látogatókat Budapest legizgalmasabb pszichológiai rendezvénye, a Pszinapszis, melyet április 15-17-ig rendeznek meg az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Ilyen töményen ennyi jó előadásban és programban egész évben nem lehet részünk – nagyjából így tudnám jellemezni azt az élményt, amit a pszichológia iránt elkötelezett önkéntes egyetemista hallgatók által szervezett háromnapos rendezvény, a Budapesti Pszichológiai Napok, vagy röviden csak Pszinapszis nyújt. Nemcsak a szakma legnevesebb magyar képviselői adnak itt elő évről évre, hanem a nemzetközi pszichológia olyan legendás alakjaival is találkozhatott már a közönség, mint a hírhedt börtönkísérlet megalkotója, Philip Zimbardo. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján idén is zseniális előadásra számíthatunk többek között Almási Kittitől, Pál Feritől, Hevesi Krisztától, Kádár Annamáriától, Mérő Lászlótól, Zacher Gábortól és Bányai Évától, akik ezúttal az Évgyűrűink témakört járják körül.

Ahogy a természet is megalkotja az emlékezés rétegeit, úgy az ember is képes saját évgyűrűit láthatatlanul magán viselni. Hogyan épülnek be az életünkbe és befolyásolnak minket tapasztalataink, mivel gazdagodunk az évek során, és hogyan tudunk egészségesen növekedni – az előadásokból választ kaphatunk ezekre a kérdésekre. Emellett különböző műhelyfoglalkozásokon is részt vehetünk, ahol betekinthetünk a pszichológiai módszereinek gyakorlati használatába, ezáltal elmélyítve önismeretünket vagy hasznos készségeket elsajátítva. Az előadások között koncertek, kiállítás, és különböző standok várják a látogatókat; feltöltődhetünk jógával, egy jó könyvvel, de akár a teaházban vagy a relax-szobában is pihenhetünk.

A részletes programért és további információkért keresd fel a Pszinapszis honlapját!

Hozzászólások