Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)

Japán receptre!

Fiji- 2016.09.01. 15:10
768
A Bartók Béla úti Kelet Kávézó & Galériában a vendégek a kiváló kávék mellett Szász Brigittának köszönhetően Japán csodálatos világába is betekintést nyerhetnek.

Forrás:Facebook/Fél 8 Csoport

A Bartók Béla úton lépten-nyomon kiállításba lehet botlani. A Kelet Kávézó & Galéria (1114 Budapest, Bartók Béla út 29.) is rendszeresen ad lehetőséget művészeknek arra, hogy bemutassák tehetségüket. Augusztus 31-től szeptember végéig Szász Brigitta Japán receptre című kiállítását - mely a Fél 8 Csoport közreműködésével valósul meg - tekinthetik meg az érdeklődők. A fiatal fotós az ELTE Pszichológia szakán szerezte alapszakos diplomáját, majd tanulmányait Bécsben folytatta, jelenleg pedig HR-esként dolgozik. Nagyon szeret utazni és fotózni, de Japán volt az első hely, ahol azért készített fotókat, hogy ki is állítsa azokat.

A keleti országban egy hónapig volt önkéntes. Főként organikus farmokon dolgozott, de volt olyan hely is, ahol angolt tanított. Elmondása szerint azért választotta Japánt, mert Távol-Keletre szeretett volna eljutni, és mivel nőként egyedül utazott, ezért a biztonság is fontos volt számára. Ott tartózkodása idején nemcsak fotózott, hanem igyekezett megismerni a japán kultúrát is. Tokióban az emberek nagyon érdeklődők voltak, legjobban pedig szőke haja varázsolta el őket. Brigi szerint nagyon érdekes a mindennapi életben is tetten érhető kettőség, például az, hogy kiválóan megfér egymás mellett a templom nyugalma és a nagyvárosi nyüzsgés.  Útravalóul csak annyit tett még hozzá, hogy: „Legszívesebben felírnám mindenkinek receptre, hogy látogasson el a szigetországba legalább pár hétre!”

Brigi napjai Budapesten sem telnek unalmasan: két albínó patkánya is van. Különös hobbijáról a blogján olvashattok.

Hozzászólások