Keresés
-18O
Budapest
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

Ismerjétek meg a MONO art&design tervezőit!

Helstáb Laura- 2016.01.29. 13:00
470
Egy különleges este keretében tekinthetünk bele a magyar tervezők munkájába
A MOMO art&design shop izgalmas progammal várja ma este héttől a látogatókat: a boltban levetített dokumentumfilmen beleleshetünk, hogyan dolgoznak a boltban szereplő magyar dizájnerek. A „MONO meets the artist” egy kísérleti projekt, mely a tervezők termékeit és az alkotás folyamatát helyezi a fókuszba, egyben kreatív PR-tartalmat is szolgáltatva. A rövid film nemcsak bemutatja a MONO tervezőit, hanem célja a magyar dizájn népszerűsítése, bemutatása a közönségnek.


A rövid dokumentumfilm során végigkísérhetjük az alkotói folyamatot, az egyediséget, meglevenedik előttünk egy-egy dizájn tárgy története a kitalálástól a boltokba kerülésig.

A filmben szereplő tervezők a MONO oszlopos tagjai: AGNESKOVACS, Balilla by Lilla Balázs, DEZKA, Hannabi, Je Suis Belle, Kezemura, Malinovka, MOHA design, Nubu és a Personal Perception. A kreatív koncepció kitalálói Horváth Bernadett, Lengyel Barbara, Pásztor Turák Réka voltak, a videó zenéjét Spark th Hawk szerezte.

A filmevtítés természetesen különleges akciókkal is egybekötött: 10-50% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a magyar tervezők termékeit az este során (19-20 óráig).

Hozzászólások