Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)

Irány a nyár!

Helstáb Laura- 2016.02.15. 10:55
698
Kijött a Nanushka 2016-os tavaszi-nyári Lookbookja.

A budapesti tervező, Sándor Szandra nyári kollekcióját nézegetve a legszívesebben most azonnal bepakolnék egy bőröndbe, olyan régi fajta, bélyegekkel teleragasztottba, és felszállnék egy gőzhajóra, hogy körbeutazzam a földet. Bejárnám Indiát és Amerikát, a trópusokat és sivatagokat. Egy egyetemista lány vagyok, aki most kapott diplomát és övé a világ.

Azért ez jutott eszembe, mert a kollekció egyszerűen a tökéletes nyári, utazós gardrób: basic darabok minden alkalomra egy kis retro életérzéssel. Megvan benne a négy alap-cipő: sportcipő, kényelmes "turistaszandál", zárt espadrilles, és magassarkú, emellett praktikus oldaltáskák és kalapok.

A ruhákat egy amerikai indiántörzs, a hopik kultúrája inspirálta. A hopi indiánok neve eredetileg "békés népet" jelentett, ez jelenik meg a ruhák harmonikus szabásában, visszafogott, természetes színeiben. A törzs mélyen tiszteli az élet minden formáját és elfogadja a világ természetes folyamatait, ezzel hasonló állapot felé törekedve, mint a keleti filozófiában leírt zen.

Nézzétek meg a kollekció összes darabját a galériában!

Képek: Lábady István
Stylist: Virág Anikó & Tóth Ali
Smink: Titkos Berni
Haj: Károlyi Márk
Modell: Dalia Günther, Elite Model Management Stockholm

Hozzászólások