Keresés
-18O
Budapest
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Ingyenes Plácido Domingo koncert a Papp László Sportarénában

Ingyenes Plácido Domingo koncert a Papp László Sportarénában

Fiji- 2016.08.09. 00:56
657
Plácido Domingo tenor és vendégei ingyenes koncerten lépnek fel a budapesti Papp László Sportarénában augusztus 10-én, azaz holnap este.

Plácido Domingo fiatal tehetségek társaságában ad elő népszerű operaáriákat, operett- és musicalrészleteket, valamint zarzuelákat holnap este a Papp László Sportarénában. A rendezvényen az általa alapított Operalia énekverseny két felfedezettje, Angel Blue és Micaëla Oeste mellett Pasztircsák Polina szoprán, valamint Váradi Gyula hegedűs, a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató egyik idei díjazottja is fellép. Az esten a Magyar Állami Operaház Zenekara működik közre Eugene Kohn vezényletével.

Forrás:GettyImages

A ingyenes állókoncertre eredetileg a Szent István Bazilika előtti téren került volna sor, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel a tenor a Papp László Sportarénában áll majd színpadra. A koncert 20:30-kor veszi kezdetét, de mivel a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, ezért a szervezők javasolják a korábbi érkezést. A kapunyitást 19 órára hirdették meg. Az ültetésben a helyszínen a hostess kollégák lesznek az érdeklődők segítségére.


Hozzászólások