Keresés
-18O
Budapest
2020.11.28., szombat (Stefánia)

Ide mindenképp nézz be a Stylewalker Night-on!

Helstáb Laura- 2016.05.06. 16:37
568
Vesd bele magad a divatba szombat délután! A Stlyewalker Day & Night a budapesti dizájnt, divatot és művészetet népszerűsítő programsorozat, melynek során megismerkedhetünk az V. kerület eldugott kis üzleteivel és kedvezményesen vásárolhatunk is.

Forrás:Facebook/Stylewalker Day&Night

A minden évben tavasszal és ősszel megrendezett stílusséta nem egyszerűen egy "shopping körút", rengeteg érdekes program és kiállítás is várja a látogatókat ilyenkor az üzletekben. Ezekre a helyekre mindenképp nézz be:

Anderson Art Lab

Rajzolós partival várják a gyerekeket és a felnőtteket is a Ferenciek terén, előbbiek szörpöt, utóbbiak habzóbort is kapnak. ;)

Buborék

A bolt előtt újrahasznosító workshopot tart a Norsy Design, a boltban pedig mindent 20 százalékkal olcsóbban vásárolhattok meg.

Le Petit Design

Rajversenyre lehet nevezni a Károlyi kertnél található kis dizájnboltban, a téma a kert lerajzolása, ezenkívül 10% kedvezmény minden termékre.

MONO Art & Design

Beton-napokat tartanak a MONO-ban, melynek keretében egy különleges kiállítás is látható, illetve minden betonból készült kiegészítő és lakberendezési tárgy kedvezménnyel kapható.

Paloma

A több kézművest összefogó dizájngaléria a második szülinapját is ünnepli, ezért mindenféle akciók lesznek, meg bolhapiac.

WonderLab

Bemutatkozik Richard Alexander 2016-os táskakollekciója melyet csak a rendezvény ideje alatt lehet megvásárolni 10%-os kedvezménnyel, és lesz kedvezmény a többi termékre is, úgyhogy aki egyedi kiegészítőkre vadászik, annak érdemes benéznie!

További információ és a résztvevő üzletek listája itt.

Hozzászólások