Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)

Három őrületes sztori a budapesti mosodákból

Helstáb Laura- 2016.05.11. 16:10
396
Lelkizés, csajozás, pasizás, szakítás utáni sírás, ihletforrás, dalfelvétel, mozi, pingpong – ki jár a mosodába mosni?

Valóban kicsit abszurd a gondolat, hogy valaki mosodába jár mosni Budapesten, pedig nem is kevesen szoktak, és ennél cifrábbakat is látni, mialatt lemegy a félórás mosóprogram. A legkülönbözőbb életekbe és történetekbe nyerhetünk betekintést, ameddig csak ülünk, és várjuk, hogy végezzen a mosás. Múltkor például volt „szerencsém” egy nő és a hapsija veszekedését végighallgatni, legalábbis az egyik oldalt, a telefonon keresztül, de a Bubbles önkiszolgáló mosoda által felkért, tehetséges magyar filmeseknek ennél cifrább sztorik is eszükbe jutottak, aminek részesei lehetünk egy mosodában.

Misztikus időutazás, a legmeredekebb ismerkedős dumák és romantikus fantáziák: a három, csattanós kisfilmben a helyszín a közös, a Bubbles.

Carlos Ramas spanyol rendező Jakab Juli (Saul fia, Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan) és egy élénk fantáziával megáldott író kedvesen humoros történetét mutatja be.

A Lőrincz Nándor és Nagy Bálint által rendezett kisfilm meglepetés hátán meglepetés, avagy sosem tudhatod, mit rejt valakinek a „szennyese”.

Mednyánszki René (Menzkie) Missed moments című kisfilmje, bár első blikkre úgy tűnik, nem egy mosodás horror, hanem egyetlen jelentős pillanat többszöri átélése Nagy Zsolt és Fátyol Hermina szereplésével.

Hozzászólások