Keresés
-18O
Budapest
2021.01.24., vasárnap (Timót)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Gyűlölik a hallgatók az MR2 - Petőfi, új reggeli műsorvezetőit

Gyűlölik a hallgatók az MR2 - Petőfi, új reggeli műsorvezetőit

Szaghmeiszter Máté- 2016.05.30. 11:38
766
Itt az idő Spotify-t hallgatni .

Még előző hét csütörtökön történt a nagy bejelentés Pető Zoltán főszerkesztő által, egy Origós interjúban: átszervezés jön az MR2 - Petőfi rádiónál, mely ismert és közkedvelt arcokat is érint, többek között Buda Mártont is, aki a Talpra Magyar nevű reggeli műsort vezette. A műsorvezető elvileg egy délutáni sávba kerül, az viszont már biztos, hogy a Talpra Magyart Harsányi Levente, Peller Mariann és Szakál Miki hármasa kapta meg. A trióról reggel hatkor posztoltak egy képet a Petőfi Facebook oldalára, és a hallgatók azonnal nemtetszésüket fejezték ki.

A bejegyzésnél 70%-ban negatív reakciók érkeztek, a hozzászólásokban pedig az emberek értetlenségüket fejezik ki a váltást illetően. Sokan támadják azzal a hármast, hogy ugyanazt a mainstream vonalat képviselek, ami a többi kereskedelmi csatornánál jellemző, de sokan kiemelik azt is, hogy már a zenei válogatás sem a régi. Többen bojkottot hirdettek és természetesen már egy petíciót is indítottak a neten.

Az átalakulás végső formájára azért még várni kell, de az már most biztos, hogy a Kultúrfitnesz műsorvezetője, Horváth Gergely és Juhász Bálint már önként felállt.

Hozzászólások