Keresés
-18O
Budapest
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Gyűjtsd össze Budapest legjobb élményeit!

Fiji- 2016.07.19. 11:54
491
Európa egyik legpörgősebb városa nagyon sok programmal kecsegtet.

Egy esti séta alkalmával felfedezhetjük a nagyvárosi dzsungelt, kiülhetünk bandázni a Deákra, de akár megnézhetjük a napfelkeltét a Halászbástyáról is. Már csak az a kérdés, hogy vajon mit tudunk akkor tenni, ha egy igazán ütős programra vágyunk? Most mutatok Nektek párat!

Esik az eső? Akkor élvezd a sebességet a föld alatt, vár a Go Kart Go Turbo pálya! A vezetés szerelmeseinek kedvez az Europeum bevásárlóközpont (Blaha Lujza tér 5.) -5. szintjén található Flashkart gokart pálya, ahol kipróbálhatod magad egy futam erejéig, de egy egész délutános programra is benevezhetsz. Amennyiben többedmagaddal mennél, érdemes időpontot foglalni.

Forrás:gokartbudapest.hu

A lézerharc egy olyan játék, melyet egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. Változatos és akciódús lasergame játékokkal vár Corvin-negyednél található A GRUND (Nagytemplom utca 30.), ahol játszhatsz a Grundon vagy az űrben, de akár részt vehetsz egy igazi Gengszter leszámolásban is! A játék optimális létszáma 15 fő, ezért foglalás előtt nem állt összeszedni a spanokat. A hely legnagyobb pozitívuma a nyitva tartása: előzetes bejelentkezés alapján a hét minden napján 0-24 óráig lehet játszani.

Nosztalgiáznál egy kicsit, akkor irány a flipperek múzeuma! Európa legnagyobb folyamatosan működő, interaktív flipperkiállításán nemcsak megnézheted a XIX. század flipperelődeitől a legmodernebb flipperekig minden időszak játékgépeit, hanem 130 játékot ki is próbálhatsz. A múzeum a Radnóti Miklós utca 18-as szám alatt található, a nyitva tartása pedig a következőképpen alakul: hétfőn és kedden zárva vannak, szerdától-péntekig 16-24 óra között várják a látogatókat, szombaton 14 órától vannak nyitva éjfélig, vasárnap pedig 10 órától 22 óráig.

Forrás:flippermuzeum.hu

Hozzászólások