Keresés
-18O
Budapest
2021.01.17., vasárnap (Antal, Antónia)

Fogadj örökbe egy virágcsokrot!

Fiji- 2016.06.28. 13:19
463
2016. június 28-án a hazai virágkötők kezdeményezésére – a tavalyi nagy siker után – ismét virágcsokrok ezreit helyezik el az utcákon, köztereken, parkokban, mindezt azért, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak.

Június 28-án, azaz ma te is örökbe fogadhatsz egy virágcsokrot, ezért nemcsak Budapesten, de az ország több pontján is megéri nyitott szemmel járni. A közterekre, parkokba kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy melyik virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető az önzetlen gesztus. A megtalált virágcsokrok ingyen elvihetők. A készítők örömmel veszik, ha az új gazdik visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virágkötő számára.

Forrás:fogadjorokbeegyviragcsokrot.hu

A Virágot egy mosolyért! kezdeményezés keretében arra próbálnak rávilágítani, hogy a virágok fontos szerepet töltenek be a mindennapjainkban. Ezzel az apró figyelmességgel akarják felhívni a figyelmet a virágokban rejlő bájra, szépségre, illetve arra, hogy részesei legnagyobb örömeinknek és bánatainknak. Azon kívül, hogy boldogságot és enyhet hoznak, még a hétköznapokat is elviselhetőbbé teszik. 

A The Lonely Bouquet néven futó nemzetközi kezdeményezés Nyugat-Európában és az Amerika Egyesült Államokban különösen népszerű, ehhez csatlakozik a magyar virágkötő társadalom is.

Hozzászólások