Keresés
-18O
Budapest
2021.03.02., kedd (Lujza)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Ezekkel a tévéműsorokkal vészelheted át a karácsonyi kajakómát

Ezekkel a tévéműsorokkal vészelheted át a karácsonyi kajakómát

Offmedia- 2016.12.23. 19:00
1355
Háromszor jönnek a betörők és Shrek is.
Mivel tudjuk, hogy mekkora felháborodást okoz, ha egy karácsonyi időszakban kimarad a tévéműsorból a Reszkessetek, betörők, így idén (sem) merték kihagyni a repertoárból. Triplán adják.

Nézzük, mit nézünk majd a tévében, amikor elkap a töltött káposztás kajakóma.

Szenteste a Jégvarázs-t vetíti az RTL 18:45-től, utána pedig Kevint hajkurásszák a betörők 20:30-tól.


Mindeközben a TV2-n 18:55-től a madagaszkári pingvinek karácsonyi küldetését nézheted egy 20 percig, majd jön a zöld ogre, a Shrek első része, éjjel pedig a Nyomorultakat vetítik, ha valami komolyabbra vágynál.

A Viasat3 a Sztárom a párom szerelmi történetét vetíti le, 18:40-től, majd a lakáscserés Holiday jön.

A Duna Tv-n a Legyetek jók, ha tudtok középkori Rómában játszódó filmet vetítik 18:30-tól, majd egy varázslatos film, a Polar Expressz következik 20:20-tól. Ha nincs kedved elmenni a templomba az éjféli misére, megnézheted élőben a debreceni közvetítést.

A Duna World-ön a római misét közvetítik 21 órától, előtte 19:25-től az Isten rabja című filmet láthatjátok IV. Béla király lányának életéről, akit apácák neveltek.

Az M3-on 23:05-től karácsonyi videóképeslappal kívánnak boldog ünnepeket.
-----

25-én este az RTL a Neveletlen hercegnő első részét vetíti, majd Kevin és a betörők második része jön, 23 órától pedig a Szerelmünk lapjai.

A TV2-n  délután 15:55-től az Evan, a minden6óval kezdődnek az ünnepi műsorok, este a Shrek karácsonyi részét játszák 18:55-től, után az ogre kalandjainak 2. része jön, utána pedig kiderül, mi történik éjszaka a múzeumokban.


A Viasaton Kutyám, Jerry Lee 2.-vel nevettetnek 17:05-től, majd jön a Bolondok aranya és az Ünneprontók ünnepe is.

Ha komolyabbra vágynál, az Értelem és érzelem című filmben megnézheted, mi történik, ha a szívre, vagy az észre hallgat az ember házasodásnál.

----
26-án a kisegér és a szobacica kalandjait láthatod, Stuart Little 16:15-kor kezdődik az RTL-en. Utána kiderül, milyen a karácsony, ha négy generáció gyűlik össze egy házban (Káosz karácsonyra 18:45-től). És láss csodát, a Reszkessetek, betörők Kevin-mentes, 3. részét is lejátszák.

A Tv2-n lesz Matilda (11:25), jönnek a hupikékek (13:25), és persze Tim Allen bénázása nélkül sem telik el karácsony (Kelekótya karácsony), a Jégkorszak karácsonyi részét is vetítik (18:55), és itt is egy harmadik rész, a Shrekből. ha karácsony akkor Bud Spencer és Terence Hill is bunyózik.


A Viasaton megnézheted, mi lesz, ha egy egyéjszakás kalandból lesz valaki terhes (Felkoppintva 21:00) majd jön a Kutyám, Jerry Lee 3.

Nincs hiányérzetetek? Nekünk az Igazából szerelem nélkül sem igazi a karácsony...

Forrás: port.hu

Hozzászólások