Keresés
-18O
Budapest
2021.01.25., hétfő (Pál)

Esküvői Kiállítást rendeznek a hétvégén

Helstáb Laura- 2016.01.29. 00:32
380
Ruhabemutatók, LED-es ékszercsokrok, koncertek és minden ami esküvő hétvégén a Papp László Sportarénában.
Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei menyasszonyiruha-kínálatban is megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek és a magyar tervezők legújabb modelljei: többek közt Tarjáni Andrea és Lovász Márta tervezők divatbemutatóját láthatja a majd közönség.

Az érdeklődőket cukrászdák, autókölcsönzők, dekorációk és kiegészítők gazdag választéka várja. Utóbbiak között szerepel például a világító menyasszonyi ékszercsokor, amely LED-es lámpáinak köszönhetően több mint egy napig képes világítani, és miután lemerül, telefontöltővel azonnal tölthető. A strasszokkal, brossokkal, gyöngyökkel, ékszerekkel, de akár tollakkal és tüllel díszített egyedi csokrok karakterét a szaténszalagokból készült virágok adják, bármilyen dekorációhoz és ruhához illeszkednek, lakásdíszként is megállják a helyüket, és környezetkímélők.
A nagyszabású kiállításon fellép a Group'N'Swing együttes és a Wedding Project Band, ötleteket ad az esküvői frizurákhoz a Marilyn Dream Hair fodrászat, a Ceremóniamester Szövetség képviselőjének előadása pedig a leggyakoribb esküvői bakikra hívja fel a figyelmet. Mindezek mellett társastánc-bemutatók is színesítik a programot, a látogatók között pedig a két nap során luxus kozmetikai csomagokat, könyveket, ruhakölcsönzési utalványokat, fotóajándékokat és kiegészítőket sorsolnak ki.

Vásár szombat reggel 10 órától vasárnap estig várja látogatóit.

MTI nyomán

Címapfotó: Esküvői Kiállítás, részlet a tavalyi kiállításról

Hozzászólások