Keresés
-18O
Budapest
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Elárverezik Budapesten Harrison Ford és Ryan Gosling maciját

Helstáb Laura- 2016.11.28. 16:25
1674
A két színész is csatlakozott a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítvány kezdeményezéséhez.

Szerdán tartják a VI. Jótékonysági maciaukciót a Premier Kultcaféban - az este során hírességek macijaira lehet licitálni, hogy a befolyt összegből jótékony célt támogassunk. A macifelajánlók közé idén a két Budapesten forgató színész, Harrison Ford és Ryan Gosling is csatlakozott, akik alá is írták a macijukat.

Forrás:Premier Kultcafé

A Fogadj Örökbe Egy Macit kezdeményezésről

Írók, filmrendezők, színészek, sportolók, politikusok. 2012 óta közel 150 köztiszteletben álló személy csatlakozott a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány kezdeményezéshez. A Törőcsik Mari által alapított alapítványunk célkitűzése, hogy munkahelyteremtéssel segítse a fogyatékossággal élők társadalmi beilleszkedését.
2016. november 30-án 6. alkalommal rendezzük meg a jótékonysági licitet, ahol 20 híresség gyerekkori plüssmackói és munkásságukhoz kötődő személyes tárgyaik kerülnek kalapács alá. A befolyt összeggel Premier Kultcafé működését támogatjuk, ahol 8 fogyatékossággal élő személyt foglalkoztatunk.

A két hollywoodi színész mellett több magyar sztár, sportoló és művész felajánlotta a maciját az idei aukcióra, többek között Imre Géza és Szász emese, olimpiai bajnok párbajtőrvívók, Szilágyi Áron, kétszeres olimpiai bajnok vívó, Fenyvesi Zoltán, a Tiszta címmel főszereplője, Nemes Jeles László, Oscar-díjas filmrendező, Klein Dávid, a Himaláját meghódító hegymászó, Till Attila, műsorvezető, rendező, Fluor Tomi, énekes, és a férfi vízilabda válogatott.

Forrás:Premier Kultcafé

További információ az eseményről itt.

Hozzászólások