Keresés
-18O
Budapest
2021.01.22., péntek (Vince, Artúr)

Dizájn pop-up bolt nyit ki Budapesten a hétvégére

Helstáb Laura- 2016.06.16. 08:17
828
A Design Attacks! tervezői közösség pop-up boltot nyit az Opera mellett a hétvégén, ahol kilenc magyar tervező ékszerei, ruhái, kitűzői és táskái közül válogathatunk.

Ez a tervezők első közös projektje, ami nemcsak a termékekről, hanem a tervezőkről, zenéről, jókedvről és egy kis fröccsözésről is szól. A Hajós utca 15. szám alatti üzletet egy szuper bulival nyitják meg péntek este hattól. Szombaton egész nap outfit-fotózással várják a látpgatókat, ahol bárki összeállíthat magának egy szettet a boltban kapható termékekből - a hangulatot pedig megspékelik egy kis utcazenével is. Vasárnap pedig "Hangover Chill" programmal segítik a hétvége kipihenését.

A Design Attacs! tervezői közösség rendszeres időközönként birtokba veszi a város egy-egy alkalmas pontját, hogy rendhagyó dizájnboltot hozzon létre. A céljuk kilépni a formális keretek közül, közvetlenül találkozni és kapcsolatot teremteni a vásárlókkal, ezáltal közelebb hozni hozzájuk is a termékeiket, a vásárlást pedig élménnyé tenni. A résztvevő márkák közé tartozó furcsa nevű, ám nagyon kreatív alkotók a Blago Vazul, Boriska, kovacsdora, Livi, Ludwig Von Puch, Purple Turtle Bag, Soadyart, Szia+ és Tilimpa-Limpa Design.

Hozzászólások