Keresés
-18O
Budapest
2020.11.30., hétfő (András, Andor)

Ajándékozz budapesti élményt karácsonyra!

Offmedia- 2016.12.17. 18:06
1252
Unod már hogy minden évben ugyanolyan szokványos ajándékkal leped meg a szeretteidet? Valami kreatívabbra vágysz mint az ékszer-parfüm-bögre-gyertya kombináció? Idén rugaszkodj el a tárgyaktól, és ajándékozz élményt!

UrbanGo: avagy kincskeresés Budapesten!

Olyan ajándékot keresel amiben a család kis és nagy tagjai is részt vehetnek és a szórakozás is biztosított? Az UrbanGo játéka nemcsak visszahozza gyermeki kincskereső énedet, de közbe Budapestet is jobban megismerheted. A felfedezős-nyomkövetős kaland azzal indul, hogy egy 4-6 főből álló csapat megkapja a felszerelést rejtő csomagot ami tartalmazza a nyomokat és megmutatja a játék további menetét. Belvárosi utunk során persze meglepő fordulatokra, jóakarókra és összeesküvőkre is számíthatunk. A szervezők most karácsonyi akcióval várják a nyomozni vágyókat!

Családi szabadulószoba

Mi is hozná össze jobban az egész családot mint 60 percnyi bezártság egy szabadulószobában? Budapest-szerte várják a legkülönfélébb tematikájú szobák a szabadulni vágyókat. Taktika, izgalom és játék a családdal.  Bővebb infókért a játékról és a legklasszabb szobákról cikkünkben olvashatsz.

Vásárolj mosolyt ajándékba!

Ki ne örülne egy estének kedvenc humoristáink társaságában? A Dumaszínház csapata az ünnepi időszak alatt sem fog minket poénok nélkül hagyni; a fellépők több és többféle felállásban fognak a hangulatról gondoskodni. Inkább felnőtteknek mint gyerekeknek, nagyon ötletes ajándék.

Földrengés Londonban

Habár már április óta fent van a Vígszínház repertoárján, eddig alig-alig lehetett jegyet kapni Eszenyi Enikő által rendezett Földrengés Londonban című darabra a hatalmas érdeklődés miatt. A kortárs mű a klímaváltozás kérdését járja körbe, miközben a rendező nagyon látványos és formabontó megoldásokkal szegezi a székbe nézőit. Színházkedvelőknek kiváló ajándék ez a zenés, táncos, fordulatokban gazdag és nagyon is aktuális témájú előadás.

Ajándékozz művészeti élményt!

Tanácstalan vagy hogy mit vegyél művészetkedvelő barátodnak vagy családtagodnak? Valami kreatívat keresel, amivel tovább fejlesztheti művészi oldalát is? A Corvin rajziskola széles palettájú művészeti programjai közül biztosan találni fogsz hozzá passzolót. Stúdiófotózás, csendéletfestés, szobrászat, design workshopok, divatillusztráció kurzus és könyvkötés és még további jó néhány kurzus a Corvin honlapján. Neked milyen művészeti képzést hozzon a Jézuska?

Rőhringer Dia írása

Hozzászólások