Keresés
-18O
Budapest
2021.01.22., péntek (Vince, Artúr)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • 3 eldugott park Budapesten, ahonnan élvezheted az őszi naplementét

3 eldugott park Budapesten, ahonnan élvezheted az őszi naplementét

Helstáb Laura- 2016.11.22. 14:15
2673
Élvezd a gyönyörű panorámát és az őszi naplementéket egy termosz forralt borral vagy teával ebben a szép időben! Három eldugott parkot gyűjtöttünk össze, ahol szuper látvány tárul eléd - és nem is kell messzire menni hozzá.

Fátra tér

Forrás:Instagram @vankaviola

Buda kis tere megbújik a házak között, ám a tisztásra kiérve páratlan kilátás tárul elénk: előttünk a város, hátunk mögött a naplemente. Mivel kevesen tudnak erről a helyről, itt garantáltan nem kell tömegre számítanunk, de napnyugta után már elég hideg tud lenni az őszi estéken. 8E busszal könnyen megközelíthető.

Nehru Part

A Bálna mellett, kilátással a Gellért hegyre: tökéletes hely egy Dunai naplementéhez a felújított Nehru Part. A belvárostól pedig alig egy villamosútnyira van: a kettes villamos Zsil utcai megállója, illetve a 4-es és 6-os villamos Boráros téri megállója között található.

Filozófusok kertje

Forrás:Instagram @takacsfruzsinaa

Ha kevésbé szeretsz hegyet mászni, de szeretnél hasonló panorámát élvezni, mint a Gellért hegyről, ezt a helyet neked találták ki: egy nagy park a város fölött, ahonnan körbe belátni mindent - és csak egy kis séta a Sánc utca buszmegállótól.

Hozzászólások