Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)

Itt a világ orgazmus térképe

Szaghmeiszter Máté- 2016.01.28. 00:18
570
"Ne járj se gyorsabban, se lassabban, mint a lelked." - Paulo Coelho

Ismerjük a sztereotípiákat a méretekről, és a teljesítményekről az ágyban, nemzetekre lebontva. A Pornhub viszont nem állt meg a sztereotípiáknál és mivel amúgy is imádnak fura statisztikákat csinálni elkészítették a világ orgazmus térképét, azaz utcai nevén: “Ki, meddig bírja?”.

Az infografika abból indul ki, hogy ha megnyitsz egy pornóvideót és kiélvezted magad, akkor valószínűleg nem nézed végig a teljes filmet csak azért, hogy megtudd mi lett a vége a jelenetnek (meg amúgy is tudod). Ezt a feltételezést felhasználva összesítette a Pornhub a tavaly őszi adatokat és hozta létre az interaktív térképet, ahol országokra lebontva látszik meddig bírja egy náció. Meglepetések azért akadnak. Ki gondolta volna például, hogy a kínaik ilyen kitartóak a 14 perc 34mp-ükkel, de még ezzel a tiszteletet parancsoló idővel sem tudták megelőzni az abszolút győztes Nyugat-Szaharát, ahol 16 perc 16 mp alá nem adják. A leghátul Irak végzett, egy csekély 5 és fél perccel. A teljes adatmennyiségből azt lehet kiolvasni biztosan, hogy míg az arab országok nagyrészt alulteljesítettek staminában, addig az afrikaik bírják szuflával.

Természetesen Magyarországot sem felejtettük ki:

Szomszédainkból csak Szerbiát, Ukrajnát és Romániát előzzük, szóval tessék lassabban elélvezni srácok, ne hozzunk szégyent az országra legközelebb!

Ohh, majdnem elfelejtettük: lehet városokra is szűrni. Budapest például jobban áll, mint az országátlag:

A teljes térképet itt találjátok.

Hozzászólások