Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belvárosi robbanás: A rendőrség arra kéri térfigyelőkamerák üzemeltetőit, hogy egy hónapig őrizzék meg a felvételeket

Belvárosi robbanás: A rendőrség arra kéri térfigyelőkamerák üzemeltetőit, hogy egy hónapig őrizzék meg a felvételeket

Offmedia/MTI- 2016.09.25. 17:38
1679
A rendőrség azt kéri a fővárosban térfigyelő kamerát üzemeltetőktől, hogy a rögzített felvételeket október 24-éig őrizzék meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

Forrás:MTI Fotó: Lakatos Péter
Azt írták, a VI. kerületben, a Teréz körúton szombaton 22 óra 36 perckor bekövetkezett robbanással kapcsolatban azt kérik, hogy mindazok az állampolgárok, vállalkozások, akik, illetve amelyek Budapest teljes közigazgatási területén belül térfigyelő kamerát üzemeltetnek, a rögzített felvételeiket 30 napig, azaz 2016. október 24-éig őrizzék meg.

A rendőrség továbbra is kéri, hogy aki a robbanás helyszínén vagy annak közelében tartózkodott, illetve aki a történtekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-620-107 telefonszámon, illetve hívja a 107 vagy a 112 nemzeti segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Az ismeretlen eredetű robbanás szombaton 22 óra 36 perckor történt a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél. A robbanás következtében a Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre megsérült, mindkettőjüket kórházba vitték.

Hozzászólások