Keresés
-18O
Budapest
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

Vonatozz kedvezményesen a Vakáció bérlettel!

MTI- 2016.06.14. 13:54
466
A MÁV-Start Zrt. június közepétől életbe lépteti a nyári menetrendet, valamint kiemelték, hogy több kedvezményt is adnak.

A jelentősen megnövekedő balatoni és velencei-tavi utazási igények kiszolgálására a MÁV-Start életbe lépteti június 18-án az augusztus 28-áig érvényes nyári vasúti menetrendet - közölte Csépke András.

A MÁV-Start Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: a nyári közlekedés szervezésében is a cég menetrendi stratégiáját érvényesítették, a kínálati alapú menetrendet egyre inkább igényalapúra módosítják. A szolgáltatás színvonalának fejlesztésével nő a fővárosból a Balaton északi és déli partjára közlekedő légkondicionált járművek száma, több járatot indítanak majd az előző évihez képest, és csökken az utazási idő.

Forrás:Helstáb Laura

Feldmann Márton, a zrt. értékesítési vezérigazgató-helyettese kiemelte: a nyári menetrend idejére több kedvezményt is adnak, példaként említette a diákoknak szóló vakáció bérletet, amelyet érvényessége alatt bármelyik belföldi vonaton korlátlanul használhatnak másodosztályon, és így gyorsvonati pótjegyet sem kell váltanod. A bérlet igénybe veheted, ha közép, vagy felsőoktatásban részt veszel, és van érvényes nappali vagy esti tagozatos magyar diákigazolványod.

Hozzászólások