Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • Vadat, halat, s mi jó falat... edd meg csütörtökön, a Street Food Éjszakáján!

Vadat, halat, s mi jó falat... edd meg csütörtökön, a Street Food Éjszakáján!

Offmedia- 2016.12.04. 08:53
2037
December 8-án, csütörtökön, 18:00-tól újra itt a Street Food Éjszakája, ahol 20-50% kedvezménnyel és adventi menüvel várják majd a látogatókat a budapesti Street Food éttermek.

A budapesti street food szféra harmadik alkalommal is összefog, hogy megmutassa a nagyközönség számára, milyen sokrétű, mennyire zseniális, milyen közel van, és mennyire finom ez a műfaj. Már most nagy az érdeklődés, az eseménynél több mint 7 ezer street food rajongó gyűlt össze és már most több ezren böngészik a flyerz.hu street food adatbázisát, melyben az összes, a Street Food Éjszakájához csatlakozott hely megtalálható adataikkal, leírásukkal, az adott kedvezmények mértékével és különleges adventi menüjükkel együtt.

Budapest Barbecue Company

Érdemes előre megtervezni a csütörtöki street food útvonalat, hogy minden ízletes falatra jusson idő és hely a hasunkban! A budapesti street food népszerű hulláma egyre több olyan helyet mutat fel, melyeknek itt az ideje, hogy reflektorfénybe kerüljenek. Kiemelkedő kuriózumnak számít például a Budapest Barbecue Company, mely az eredeti amerikai barbecue közösség életérzését és profizmusát hozta el Budapestre. Vagy a Gringos Amigos, amely a tex-mex vonalat képviseli magas fokon, és egyedi hangulatú casual fast food étterme magával ragadja a mexikói konyha szerelmeseit.

Gringos Amigos

A Raqlap, Budapest első gasztro & street bárja a főváros legkisebb fesztiváljaként aposztrofálja magát - itt több street food remekkel is találkozhatunk, többek között pulled pork szendvicscsodákkal és több mint százféle fröccsvariációval. Idén először csatlakozik a fesztiválhoz a Paneer rántottsajtozó is, ahol a rentottsajtos burgertől kezdve minden megtalálunk, ami sajt. A hamburgerek és a mexikói mellett pedig a thai, japán és vietnámi konyha remekeivel is találkozhatunk, lesz kosher kaja és a katalán konyha finomságaiba is belekóstolhatunk. A részt vevő helyek listáját itt találod.

Paneer

Képek: Facebook

Hozzászólások