Keresés
-18O
Budapest
2020.11.28., szombat (Stefánia)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • Tamp & Pull: sok szeretettel a budapesti kávérajongóknak!

Tamp & Pull: sok szeretettel a budapesti kávérajongóknak!

Offmedia- 2016.04.10. 16:42
742
Ha egyszerre vagy a főváros és a különleges kávék nagy szerelmese, akkor tudjuk, hova kell elmenned...

Forrás:Bíró Eszter

A Budapest-szerte egyre nagyobb sikereket elérő és újabb vendégek kedvencévé váló Tamp & Pull nemcsak ízvilága, hanem magyar gyökerei miatt is óriási kuriózummá nőtte ki magát az espresso bárok között.

Fantasztikus és széles kávéválaszték és ínycsiklandó sütemények várják a vendégeket, amelyekből cukor és gluténmentes is kérhető. A hely, ahogy a honlapon is olvasható, a barista munka szépségét idézi, amely letisztultságában, valamint otthonos és meleg hangulatában mutatkozik meg. A finom kávéillat és a mosolygós kiszolgálás mellett, a szemet gyönyörködtető képek és a pult mögött tevékenykedők minőségi és elismert szakértelme is egyedivé varázsolja a kávézót. Mindegy, hogy reggeli ébresztő vagy délutáni szieszta, az élmény, az íz és az elégedettség garantált lesz.

Forrás:Tamp & Pull

Ha meghoztuk a kedveteket a tökéletes kávéhoz, akkor jó hírünk van, ugyanis Budapesten három helyen is megtaláljátok a hozzátok legközelebbi Tamp & Pull espresso bárt:

1. Budapest, 1093. Czuczor utca 3.

2. Budapest, 1139. Váci út 85.

3. Budapest, 1054 Szabadság tér 7.

További információért és képekért látogassatok el a Tamp & Pull honlapjára, és válasszátok már ki otthon a kedvenceteket!

Bíró Eszter írása

Hozzászólások