Keresés
-18O
Budapest
2021.01.25., hétfő (Pál)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • Szeresd a hétfőket, fedezd fel a legdunapartibb újhullámos kávézót!

Szeresd a hétfőket, fedezd fel a legdunapartibb újhullámos kávézót!

Fiji- 2016.07.06. 12:36
570
Július 11-én nyílik Budapest legdunapartibb újhullámos kávézója, ahol a jó hangulatról a kávé és a zene gondoskodik majd.

Európa többi nagyvárosához hasonlóan Budapesten is egyre röbb újhullámos kávézóba lehet botlani. Aki megfordult már specialty kávézóban, az tudja, hogy a kávé készítése már-már tudománynak számít. A barátságos baristák óraműpontossággal mérnek, mely által a kávé is sokkal több lesz, mint egy forró ital. A specialty kávézók egyediségükből adódóan nemcsak hagyományt teremtenek, hanem új szokást is kialakítanak. Az újhullámos kávézók nem a rohanásról híresek, hanem sokkal inkább arról, hogy a vendég kávéját akár több órán keresztül is ízlelgetheti.

Ezt a vonalat képviseli a Duna-partra költözött BeoPlay BudaPest újhullámos kávézó, mely méltán pályázhat a legdunapartibb újhullámos kávézójának a címére is. Az új hely - mely a Bálnában várja vendégeit - szakmaiságát az egyik legrégebbi „harmadik hullámos” barista csapat, a My Little Melbourne biztosítja.

Forrás:phenomenon.hu

A kávézót ünnepélyesen július 11-én nyitják meg, melynek teljes ideje alatt – reggel 7 órától délelőtt 11-ig – a cég ajándék kávéval kedveskedik vendégeinek. De ez még semmi, mert a megnyitó napján megjelent vendégek között kisorsolnak egy BeoPlay A1-es hangszórót, illetve az EB hivatalos labdáját, egy Beau Jeut is.

Hozzászólások