Keresés
-18O
Budapest
2021.03.08., hétfő (Zoltán)

Mesébe illő sütik a Millenárison

Offmedia- 2016.11.06. 09:35
2717
Walt Disney, macaronok, cupcake-ek, design torták és karácsonyi rénszarvasok: idén ezzel vár minket a Sütemény és Tortafesztivál.

Forrás:Facebook/Sütnicake

November 12-13 között immár harmadszor várja a szakmabelieket és a nagyközönséget a Sütemény és Tortafesztivál. A helyszín ismét a Millenáris lesz, de a szervezők az előző évhez képest nagyobb területen, több programmal és új témával köszöntik a sütirajongókat.

Forrás:Facebook/Sütnicake

A kétnapos rendezvényen a hazai cukrászatok termékei és a hagyományos sütemények mellett desszert szalont alakítanak ki, ahol cupcake-eket, tartelette-eket, brownie-kat, cake popokat, macaronokat és csodálatos design tortákat lehet megkóstolni és megvenni. Ami a design tortákat illeti, az előző években Alice Csodaországban és a Cirkusz volt a központi elem, idén viszont Walt Disney mesevilágát és a magyar mesei motívumokat kell belekeverniük a tortákba a Design Torta versenyen indulóknak. A kóstolás és a vásárlás mellett workshoppokra is fel lehet iratkozni, mint például a figurakészítő kurzus vagy a mézeskalács-díszítés.

Forrás:Facebook/Sütnicake

Újdonság lesz ebben az évben, hogy a fesztivál kísérő programjaként megrendezik a Karácsonyi Dekor Placcot, ahol hasznos dekorációs, lakberendezési és ajándék ötleteket leshetünk el a karácsonyi időszak közeledtével. Itt számos karácsonyi díszt, ajándékot és ingyenes workshopot kínálnak azoknak, akik mindkét eseményen szeretnének részt venni.

Forrás:Facebook/Sütnicake

Többi infót a fesztiválról itt találsz. 

Hozzászólások