Keresés
-18O
Budapest
2021.03.05., péntek (Adorján, Adrián)

Ezek lettek az év legjobb kutyabarát helyei Budapesten

Helstáb Laura- 2016.11.08. 11:26
1260
Kihirdették az Év Kutyabarát Helye pályázat nyerteseit.

Az díjat azok a helyek nyerhették el, ahol a leginkább otthon érezhetik magukat nemcsak a gazdik, hanem kutyusaik is. Tizenegy különböző kategóriában hirdettek nyertest, a szállodától kezdve az éttermen át a munkahelyig - ezekből a budapestieket emeltük ki.

ALAP Kávézó

A Budapesti kávézó kategória közönségdíjasa a Stika kávézó, a Kutyabarat.hu díját a California Coffee Company kávézólánc kapta, a Welovebudapest.hu különdíját pedig az ALAP kávézó.

Budapesti étterem kategóriában a Beefstro Burger kapta a legtöbb szavazatot, így övé lett a közönségdíj, a Kutyabarat.hu zsűrije a DiVino Bazilikát díjazta, a Welovebudapest.com különdíjasa pedig a LARUS étteremlett.

A romkocskák között is kihirdették a legjobbakat: az ANKERT (Közönségdíj), a Szimpla Kert (Kutyabarat.hu díj) és a TELEP (Welovebudapest.com különdíj) nyertek.

A Cukrászda kategóriában két pesti helyet, a Naspolya Nassoldát és az Ajuna Ice Pops cukrászdát díjazták. Az Év Kutyabarát Munkahelye a budapesti Insomnia Reklámügynökség, a Holland Párizsi Kft., és a Futurion Informatikai és Szolgáltató Kft. lettek, a Legjobb Kutyabarát Bolt kategória nyertesei pedig az Euroshopok és a Cargomoda.

Végül Kutyabarát Innováció kategóriában is adtak át díjakat kreatív start-upoknak: ilyen volt a Wash and Vau Önkiszolgáló Kutyamosó, a Dogsurf, és a Kutyaelsősegély Applikáció.

Forrás: Kutyabarat.hu

Hozzászólások