Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)

Első KRAFT Sörfesztivál a Főzdeparkban

Fiji- 2016.08.18. 15:57
804
Augusztus 19-én és 20-án megnyitja kapuit az első Kraft Sörfesztivál, melyet Kőbányán, az egykori Fővárosi Részvénysörfőzde területén rendeznek meg. A helyszín nagyon különleges, már csak azért is, mert az ipari parkban négy sörfőzde is üzemel.

Forrás:Getty/iStock

Egy fantasztikus összefogásnak – a MONYO Brewing Co., a Mad Scientist, a Horizont Sörök és a HopTop Brewery – köszönhetően idén megalakult az ország egyedülálló Főzdeparkja. Az ipari park különlegessége a négy kisüzemi kraft sörfőzde társulásában rejlik. Ahogyan illik, a helyet illik felavatni egy közös ünnepléssel, ezért a Főzdepark (Maglódi út 47.) egy különleges sörfesztiválra invitálja az érdeklődőket. Az rendezvényen a Facebook esemény alapján jelen lesz még a a RothBeer, a Hedon, a Balkezes, az Uradalmi Sörmanufaktúra és a Kentucky Ale is. Ha pedig két sör között megéheztek, akkor megkóstolhatjátok a Zing Burger, a hazai street food forradalom egyik úttörőjének hambijait.

A Főzdepark megközelítését ingyenes autóbusszal biztosítják, mely a Blaha Lujza térről indul minden óra félkor, a Főzdeparkból visszafele pedig minden óra egészkor. A  menetrendje a következő: pénteken 17:00-02:00, szombaton 14:00-02:00.Hozzászólások