Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • Édesszájúak figyelem: a hétvégén indul a csoki-parádé!

Édesszájúak figyelem: a hétvégén indul a csoki-parádé!

Offmedia- 2016.09.17. 10:45
1683
Aki most akarna belekezdeni egy salátás őszi fogyókúrába, annak azt ajánlanám, halassza el jövő hétfőig, mert ezt az eseményt igazán kár lenne kihagynia: vár minket az év legédesebb hétvégéje!

Forrás:Facebook/Édes Napok esemény

Szeptember 16-18-ig újabb csodás gasztroprogrammal hozza lázba ízlelőbimbóinkat a főváros, ugyanis idén hatodszorra rendezik meg az Édes Napok csokoládé- és édességünnepet.  A rendezvénynek idén 3 magyar város ad otthont, Székesfehérvár, Győr és Budapest. A szervezők úgy döntöttek, hogy az előző évekkel ellentétben idén a Bazilika előtti Szent István tér és a Zrínyi utca fogadja be a rendezvényt, és nem az építkezések és felújítások alatt álló Budai Vár. Az európai szinten nyilvántartott eseményre a szervezők szakmai és szórakoztató programokkal is készülnek. Az ingyenes hétvége alatt a látogatók desszerteket, süteményeket, bonbonokat, pralinékat, csokoládékat és más finom édességet kóstolhatnák és vásárolhatnak meg. Biztosan mindenki meg fogja találni a kedvenc édességét a 70 kiállító bódéja egyikénél!

Forrás:Facebook/Édes Napok esemény

Ha már tele vagyunk cukorral, akkor részt vehetünk bármelyik izgalmasnak ígérkező programon; megtudhatjuk, hogy lehet ötletes tortadíszeket csinálni csokiból, hogy készül a francia tarte au citron vagy mousse au chocolat, vagy, hogy melyik bor a legjobb választás melyik desszerthez! Ha pedig kicsit egészségesebbre vágyunk, akkor vár ránk a frissítő gyümölcsturmix minden nap 18 órától, aki pedig fel akar pörögni, annak ott a kávékóstolás!

Én azt mondom, ezen a hétvégén feledkezzünk el a kalóriákról, vegyünk fel egy bővebb nadrágot, engedjük el magunkat, és csak kóstoljunk!

Forrás:Facebook/Édes Napok esemény

Az Édes Napok részletes programját itt lehet megtekinteni. A rendezvény szeptember 16., 10:00–szeptember 18., 22:00-ig tart, Budapesten, a Szent István téren.

Rőhringer Dia írása

Hozzászólások