Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • Budapest legnagyobb téli sörfesztiváljává változik a Gellért szálló a hétvégén

Budapest legnagyobb téli sörfesztiváljává változik a Gellért szálló a hétvégén

Helstáb Laura- 2016.02.15. 17:46
413
Több mint százféle hazai és külföldi sörből válogathatunk az Indoor Sörfesztiválon, amely péntektől vasárnapig angol, német, majd cseh tematikus napokkal várja a vendégeket a Gellért Szállóban.

A Serfőző és a Danubius Hotel Gellért által szervezett fesztivál a Gellért szálló összes rendezvénytermét elfoglalja majd, ahol a hűtött sörkülönlegességek mellett felsorakozik majd a forralt sör is.

A háromnapos rendezvényen olyan különleges sörök és sörfőzdék is képviseltetik magukat, mint a Barbár, a Blanche de Bruxelles, a Bohemia Regent, a Corsendonk, a Floris Kriek, a Delirium, a Serkentő, valamint a Franzberger Sörfőzde, a Sümegi Sörfőzde, a Zirci Apátsági Manufaktúra, a Guinness, a Kilkenny, a Bombardier, a Primátor, a Bernard, a Bigfoot Sörfőzde, a Maissel's Weisse, a Csíki Sör, a Fóti Kézműves Sörfőzde, a Robinson Brewery, Brewdog, a Flying Dog, a Pardubicky Porter, a Postrizinské vagy a Legenda.

A Kocsmavacsora kínálatában a Gellért Söröző meghívására olyan budapesti, kimondottan a sörökre specializálódott kultkocsmák vonultatják fel étel- és sörspecialitásaikat, mint az Élesztő, az Importer, a Léhűtő és a Marionett. Az ételstandoknál a Gellért vezető séfje, Héjja László finomságai kínálják az alapot az italokhoz, míg vasárnap sörbrunch-csal lehet búcsúztatni a hétvégét.

A Magyarországi Sörcikkgyűjtő Klub tárlatán a habos italok által ihletett tárgyakba, mint például érdekes sörnyitókra vagy antik sörösüvegekre lehet rácsodálkozni.

További információkat az itt találhatnak az érdeklődők.

Forrás: MTI

Hozzászólások