Keresés
-18O
Budapest
2021.03.05., péntek (Adorján, Adrián)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • Borbély, gasztro és dizájn egy helyen: mini férfi-univerzum nyitott Budapesten

Borbély, gasztro és dizájn egy helyen: mini férfi-univerzum nyitott Budapesten

Offmedia- 2016.10.28. 12:31
2989
A Rehab Budapest újradefiniálja mindazt, amit a férfiak eddig a borbélyszalonokról gondoltak, hiszen a klasszikus barbershop-élményt európai konyhák közötti gasztronómiai utazással és prémium minőségű ruházati cikkek árusításával egyesíti.

A másfél éves előkészület után megnyíló üzlet nemcsak Budapesten, de világszinten is egyedülálló koncepciót alkotott: egyszerre klasszikus borbélyszalon, ruhabolt és konyhával kiegészített kávézó. A hely szellemiségét és atmoszféráját a tulajdonos, Lányi Tamás a következőképpen foglalta össze: „Kiváló mesterborbélyaink vágnak klasszikus és elegáns frizurákat a vendégeknek, akik utána – vagy akár előtte – prémium ruhadarabok valamint napszemüvegek közül válogathatnak, barátaikkal pedig a bisztróban kávézhatnak vagy akár egy reggeli, esetleg egy ebéd közben beszélhetik meg a világ fontos dolgait” – mondta. Azt is elárulta, a három üzletrész egyedi és összehangolt kialakítása ezt tökéletesen tükrözi, amit a fiatal lakberendezőnek, Hadnagy Tímeának (Chezelles) köszönhet.

A borbély-élményt valóban exkluzív szolgáltatásokkal teszi teljessé és férfiassá a Rehab Budapest: az általuk forgalmazott Vuarnet napszemüvegek például garanciát jelentenek az egyediségre, hiszen egy ilyen kiegészítő egészen biztosan nem fog visszaköszönni az utcán – ugyanis csak a Rehabban lehet ilyet kapni. Hasonlóan trendik a kiváló minőségű, underground stílusú termékek, amelyek szintén az igényes, nagyvárosi férfi ideális kiegészítői. A másik jellegzetesség, ami egyedülállóvá teszi a szalont nem más, mint a páratlan gasztronómiai utazás. A kiváló kávékon kívül a kerékpársportokhoz erősen kötődő Rehab bisztrója az országúti versenyek helyszínei előtt tisztelegve az olasz, francia, spanyol és magyar konyha különlegességeivel készül az uraknak – már reggel 8 órától.

A Rehab férfi-univerzuma hétfőtől szombatig, délelőtt 10 órától várja a prémium élményekre vágyó vendégeit – egyedül vasárnapokon engedélyeznek maguknak némi pihenést: „a vasárnapot meghagyjuk a bringázásnak” – nevetett Lányi Tamás.

Hozzászólások