Keresés
-18O
Budapest
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Attaboy: az igazi burgeres

Helstáb Laura- 2016.04.12. 17:27
915
Friss marhahúspogácsa, olvasztott cheddarsajt és ropogós steak burgonya - ilyen egy igazi amerikai vacsora! Az Attaboy Street Food Bisztróban jártunk.

A minőségi street foodra szakosodott Síp utcai étterem fő profilja a burgerek, ám emellett a másik két klasszikus gyorskaját, a hot dogot és a pizzát is megtaláljuk az étlapon, akár kiszállításra is. A hangsúly a különlegességen és a minőségen van, továbbá persze azon, hogy jól lakjunk - és egyikre sem lehet panasz. A burger körettel felnőtt férfiaknak is laktató kaja, de olyan finom volt, hogy én is simán benyomtam. Nagy előnye a friss, tökéletesen fűszerezett marhahúspogácsa, valamint hogyha szeretnénk, teljes kiőrlésű buciban is kérhetjük, vagy különböző extrákkal, például baconnel dobhatjuk fel a burgerünket. Aki pedig még bírja, desszertet is választhat mellé.

Hétfő esténként jó hangulatú kvízek zajlanak a helyen a QuizNight szervezésében, ahol egy ötfős csapatnak megfelelő ételutalványt lehet nyerni a hely felajánlásában, keddenként pedig az Attakvíz várja a vállalkozó szelleműeket.

A hely dekorációja ötvözi a képregények világát a modern letisztultsággal: különleges festmények díszítik a galériát, az alsó szinten pedig életnagyságban elevenednek meg a képregényhősök a falon. Bár étteremben vagyunk, a street food feeling visszaköszön a magas bárszékeken is, amiket az alsó szinten helyeztek el - hosszú távon nem különösebben kényelmesek, ám az éjszakába nyúló beszélgetésekhez ott van a galéria kétfős asztalokkal.

Cím: Budapest, VII. kerület, Síp utca 4.

Hozzászólások