Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)

Ahoy! – Édesség és csokimámor a köbön

Offmedia- 2016.05.25. 13:47
1041
A forrócsoki-imádóknak nyáron sem kell lemondaniuk függőségükről, hiszen az Ahoy! gondoskodott arról, hogy jegescsoki változataik miatt is hűek maradjunk hozzájuk.

Forrás:Ahoy!

És ha ez még nem lenne elég, mi állíthatjuk össze milyen csokit szeretnénk. A széles csoki-választékban nem kell csalódnunk, ugyanis választhatunk ét, tej és fehér csokoládé közül, amelyre szinte bármit kérhetünk gyümölcstől egészen a pillecukorig.  Ha ne adj’ isten mégsem csokira vágynánk, frissen készült gofrival és limonádéval is tudnak szolgálni.

Forrás:Ahoy!

A tulajdonosok figyeltek a fogyókúrázókra és a laktózérzékenyekre is, hiszen cukor és laktózmentesen is kérhetnek finomságokat, így nekik sem kell lemondaniuk a hely adta örömökről.

A bár nagyszerű helyszín baráti összejövetelekre vagy a párunkkal egy délutáni nassolásra, de akár nagyobb bulikat is szervezhetünk oda, mint például leánybúcsút vagy babaváró bulit. A leánybúcsúztatókra a honlapon való előzetes regisztrációval pedig kedvezménnyel is vár minket az Ahoy!. Végül pedig, amely számomra és persze rengeteg kutyagazdi számára is nagy pirospont, hogy nagy kutya és állatbarát hely, így kedvenceinket sem kell otthon hagyni.

Forrás:Ahoy!

További információért, képekért, nyálcsorgatásért nézzetek el az Ahoy! honlapjára.

Bíró Eszter írása

Hozzászólások