Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)

Ahova minden csokoládé-rajongónak el kell mennie

Offmedia- 2016.04.02. 11:46
2009
Budapest szívében lelhető fel a Noir Chocobar, amely óriási különlegességnek számít a hazai, illetve a külföldi látogatók körében is fő profilja, a CSOKOLÁDÉ miatt.

Forrás:Noir Chocobar

Az étlapot böngészve rengeteg táblás, forró, jeges és fondue csoki változattal találjuk magunkat szembe, és az igazi csoki-rajongók nagy örömére minőségi, magas kakaótartalmú pasztillákból állítják elő az ott készített finomságokat, valamint a kiállított és megvásárolható termékek is kizárólag a legjobb alapanyagokból készülnek. Itt szó szerint mindenki megtalálja a számára igazán finomnak számító csokoládét, mert nincs olyan ízesítés, amelyet ne lehetne kérni (beleértve az alkoholt és a pikáns fűszereket).

Forrás:Noir Chocobar

A Liszt Ferenc téren található, eldugott csokizót nemcsak az ínyenceknek és a csoki imádóknak ajánljuk, hanem mindazoknak, akik szeretnének valami mást, valami újat és nagyszerűt kipróbálni. Mindezt egy gyönyörű és otthonos berendezésű helyen, amelynek nem csak az atmoszférája és a bentről áradó csokoládé illat vonzza be az embereket, hanem romantikus melegsége és bája. Nagyszerű találkahely a barátoknak és szerelmeseknek egyaránt.

Forrás:Noir Chocobar

Aki kedvet kapott egy kis bűnözéshez és mindezt élményként élné meg, az látogasson el a Noir Chocobarba, illetve a honlapjára, ahol csodaszép képek és a teljes étlap várja az érdeklődőket.

Bíró Eszter írása

Hozzászólások