Keresés
-18O
Budapest
2021.01.27., szerda (Angelika)

A reggelitől az Aperol Spritz-ig: OneCup Espresso Bar

Helstáb Laura- 2016.06.29. 12:14
732
A minap a megszokott reggeli kávéösvényről letérve, egy új helyen indítottam a napot, ahol tökéletes reggeli menüt találtam.

Frissen facsart narancslé, croissant és kávé egy fatálcán felszolgálva - ez csábított be a OneCup Espresso Bárba, ami nem olyan régen nyitott a Kálvin tér közelében. A kínálat nagyon széles, minden napszakban találhatunk magunknak enni- és innivalót: a különleges kávéválaszték mellett házi limonádé, forró csoki, kézműves sörök, fröccs és aperol Spritz is erősíti az italok táborát. Ételek terén a reggeli croissanton túl szendvicseket és gyümölcsöket is fogyaszthatunk, valamint ebédre levesek vannak, amit menüben, szendviccsel is kérhetünk.

A helynek van egy kis félig árnyékos-félig napos terasza, és galériája is, ahova beülhetünk egy hosszabb beszélgetésre. Hétköznapokon reggel 7-től este 8-ig vannak nyitva, szombaton 10-től 8-ig, és vasárnap 10-től délután 3-ig.

Árban nem a legolcsóbb, viszont abszolút megéri a minőségért, mert a kávé finom, a kiszolgálás kedves, és jól indult a napunk - mi más kell még?

Hozzászólások