Keresés
-18O
Budapest
2021.01.24., vasárnap (Timót)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • A hétvégén elárasztja a Városligetet a folyékony kenyér

A hétvégén elárasztja a Városligetet a folyékony kenyér

Offmedia- 2016.09.10. 09:00
682
Chilitől a banánig, a világoson át: Szeptember 9-12.-e között ismét vár minket a Városliget, no meg persze a Főzdefeszt!

Idén 12. alkalommal rendezik meg a magyar kézműves sörök fesztiválját, amelynek idén is a Városligeti Napozótér ad helyet. A fesztivál résztvevői ezúttal is több mint 20 sörfőzde egyedi sör-különlegességei közül válogathatnak kedvükre. A hazai sörök mellett nemzetközi söröket, főleg belga és cseh érdekességeket is kipróbálhatunk majd. Aki már ráunt a sörre, neki se kell hazamennie, nyugodtan áttérhet a ciderre vagy átmehet a street food standokhoz.

A rendszer nem változott: a bejáratnál idén sincs kapudíj, viszont a pohár megvásárlásával (1250 ft) tudunk jegyet váltani a három napos fesztiválra. A Főzdefeszt érdekes hétvégi kikapcsolódásnak ígérkezik, mivel a kiállítók idén is bevetik a kreativitásukat: a világostól a barnáig, a búzasörön át mindenki megtalálhatja a neki legszimpatikusabbat. De ha valami merészebbre vágyunk, arra ott lesz többek között a gesztenyelisztes, a banános, a meggyes vagy a chili ízesítésű sör.

A fesztivál remek alkalom lesz arra, hogy méltón búcsúztassuk el a nyarat és a fesztiválszezont, barátokkal, söröket kóstolgatva. Ráadásul idő is nekünk fog kedvezni és nem kell majd választanunk, hogy a sörös korsót vagy az esernyőt tartsuk a kezünkben!

A kiállítók listáját és további információkat a fesztiválról itt találsz.

Rőhringer Dia írása

Hozzászólások