Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)

Turnéja legegyedibb koncertjére készül Anastacia Budapesten

Helstáb Laura- 2016.04.08. 13:42
299
Június 22-én az Ultimate Collection Tour sorozat legegyedibb koncertjét adja Anastacia a Magyar Virtuózokkal.

Forrás:Bryan Adams

Az énekesnő az ötvenfős szimfonikus zenekar kíséretével énekel majd Budapesten, a Papp László Sportarénában. Szimfonikus zenekarral játszani olyan, mint egy alapos kényeztetés. Ha meghallom magam mögött a fúvósokat, a vonósokat, akik egyenként mind egy-egy történetet mesélnek, potyognak a könnyeim. Olyan érzés, mintha a dalom hirtelen felnőtt volna. Hatalmas megtiszteltetés együtt dolgozni velük, és a karmesterrel, aki naggyá teszi a slágeremet" – mondta az együttműködésről Anastacia.

Anastacia neve mindenki számára ismerős lehet, aki rádióközelben töltötte az elmúlt évtizedeket. A mára poplegendává vált énekesnő 1999-ben, I'm Outta Love című kislemezével robbant be a zeneiparba, azóta több mint harmincmillió lemezt adott el, és több számmal uralta a slágerlistákat, többek között az I'm Outta Love, a Left Outside Alone és a Paid My Dues című dalokkal.

Nem vagyok kishitű, sőt, még bíztam is magamban, mert ugyan korábban senki nem támogatott abban, hogy énekes legyek, mégis egyre jobban erősödött bennem: a hangommal kell kezdenem valamit.” – mondta az énekesnő a kezdetekről. Először a fellépőruháit is maga tervezte, és nem gondolta, hogy az átlagostól eltérő külsejével és szemüvegével ekkora világsztárrá válik majd.

Az énekesnő elismerően nyilatkozott Adele-ről, és bevallotta, nagyon szívesen énekelne vele egy duettet. „Szerintem sokan vagyunk így ezzel, úgy hogy hosszú a lista, és közel sem biztos, hogy én is szerepelnék rajta. Óriási hangja és lelke van, azt hiszem, mi ketten együtt remek dolgokat tudnánk kihozni magunkból”.

Ha vele egyelőre nem is, a Magyar Szimfonikusokkal biztosan maradandót fog alkotni Anastacia budapesti koncertjén!

Hozzászólások