Keresés
-18O
Budapest
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Programajánló (02.08-14.)

Helstáb Laura- 2016.02.08. 16:59
351
Szemeszternyitó bulik és koncertek minden mennyiségben.

Hétfő

Hétfő este két angol és egy magyar zenekar, a The View, a The Stamp és Henri Gonzo bedurrantja a bulit az A38-on.

Kedd

A héten Csongor Bálint (USEME, ex-Subscribe), Ligeti György (We Are Rockstars, Zagar), Galambos Dorina (Mrs Columbo, River of Lust), Bata István (Sena, Fábián Juli & Zoohacker), Szebényi Dániel (Ocho Macho) DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) és Delov Jávor (Turbo) improbizálnak az A38 Hajón a szokásos keddi Random Trippen.

Szerda

A Vírus! Klub aktuális előadásában most ténylegesen a vírusokról lesz szó, úgy mint zika és ebola, Takács Mária virológus előadásában a Tütüben.

Közben Ricsárdgír és a CSNK (Csak Neked Kislány) elsüllyesztik az hajót, avagy mindent megtesznek érte az A38-on.

Csütörtök

Csütörtökön indul a Gasztroélmények éve programsorozat, melynek első állomása a torkos csütörtök, amikor több mint hatszáz étteremben ehetünk kedvezményesen.

Kiadós evés után pedig irány a buli: a Mome tart félévnyitó partit a Toldiban, a Soerii & Polek a Semmelweis egyetem félévnyitó buliján zenél az Akváriumban, az Urban Flava jóvoltából pedig retro r&b zenékre nyomhatjuk a Corvin Clubban.

Péntek

Pénteken Bob Marley 71. születésnapjának alkalmából a Ladánybene 27 és meghívott vendégei nyomják majd a legendás reggae dalokat a A38-on.

Az Akváriumban az először Budapesten koncertező Plavi Orkestar lép fel, ugyanitt a KisHallban pedig a BioRoBot is koncertezik aznap este.

A Corvin Clubban Tesco Disco és Indie farsangi buli lesz.

Szombat

Idén ismét megrendezik az ELTE filmmaratont a Toldi moziban, nem csak az egyetem hallgatóinak: az idei téma a társadalmi, kulturális vagy okkult idegenség, és 12 filmet nézhetünk meg egyhuzamban két mozijegy áráért.

Aki inkább koncertezve romantikázna Valentin-napra virradólag, annak szerencséje van, mert a Hooligans ünnepi bulival készül a Barba Negrában. Egy másfajta bulin glitterbe borul a Tütü Budapest a Je Suis Belle farsangi partiján.

Az Akváriumban a Balkan Fanatik fog őrült koncertet csapni, az A38 Hajóra pedig az angol eletropo-díva, Emika érkezik bemutatni legfrissebb lemezét.

Vasárnap

Délután nagy hanglemez-börzét tartanak a Müsziben, érdemes benézni a bakelitek gyűjtőinek.


Hozzászólások