Keresés
-18O
Budapest
2021.01.16., szombat (Gusztáv)

Programajánló (02.01-02.07.)

Helstáb Laura- 2016.02.01. 15:30
397
Tele lesz a hét farsangi bulikkal, irány táncolni!

Kedd

Kedd este Fábián Juli és Walkó Csaba improvizál az A38-on a Random Trip koncertsorozat következő részében.

Szerda

Február 3. és 7. között rendezik meg a Cseh Filmkarnevált a Toldi moziban: program két blokkra oszlik, az egyik Zdeněk és Jan Svěrák filmművészetére fókuszál, a másik a 2015-ös év sikerfilmjeit gyűjti csokorba.

Este rágódás, gondtalanítás témában tart előadást Ajtay Gyöngyi és Kasik László a Tütü Budapestben a Vírus! Klub szervezésében.

Ha egy új együttest szeretnél meghallgatni, a Hollandiában működő luxemburgi-német szintipop-zenekar, a Say Yes Dog először lép fel Magyarországon szerda este az A38 Hajó szervezésében a Gozsdu Manó Klubban.

Ezzel egyidőben az A38 Hajón az amerikai Ryley Walker, gitáros-dalszerző ad hetvenes évek-fílinges koncertet.

Csütörtök

Csütörtökön kezdődik az egyhetes moziünnep a Sugár moziban - hétfőtől lehet lefoglalni a kedvezményes jegyeket az előadásokra!

Este hétkor nyitják meg a Best Art Vinyl kiállítást a MONOban, mely az elmúlt év legjobb lemezborítóit mutatja be, és körbejárja a világot.

Aznap este pszichedelikus Beatles számokat játszik az A38 Hajó farsangján a Blackbirds, valamint Lil C közreműködésével Paul MacCartney és Jacko közös számai is elhangzanak majd.

Péntek

Pénteken délelőtt folytatódik a Backstage, a Cseh Tamás Program workshop-sorozata az Akvárium Klubban: ezúttal a zeneipar gazdasági tényezőiről, a digitális zeneterjesztésről, valamint a dalszerzés alkotói folyamatáról beszél majd Beck Zoli (30Y), Szalai Attila (Tesco Disco), Gallasz Enikő, Gedeon Andrea (WMMD) és Soltész Péter (Punnany Massif / AMPM Kiadó).

Este Lajkó Félix ad citerás koncertet ugyanitt, a NagyHallban.

A Dürer kertben a z őrült és zúzós holland banda, a DOPE D.O.D. koncertje mozgatja majd meg a közönséget. Aznap este brazil karnevál is lesz a helyen, így egy különleges farsangi bulira is érdemes benézni.

A Toldi Klubban is trópusi lesz a hangulat aznap este, a Pálmaház jóvoltából irrálisan sok pálmafát hordanak be a helyre, ahol lesz török diszkó, futurisztikus live act, bajszos dj, bajusz nélküli dj, tradicionális Route 8 ingek, meg egy csomó szép, fülledten romantikus szám.

Szombat

A Várkert Bazár ingyenes farsangi programmal várja aznap a látogatókat: lesz fánksütés Borbás Marcsival, farsangi vásár, koncertek és utcabál.

Szombat este a Mayberian Sanskülotts, Csordás Zita és Balogh Gallus zenekara lép fel.

Az Akvárium klubban President Bongo a GusGus-ból játszik a VOLT Music Barban és a Kerekes Band a KisHallban.

A Zorall farsangozik aznap este, méghozzá a Barba Negrában.

Vasárnap

A hétvégén nemzetközi macskakiállítást rendeznek a Lurdy házban - a kiállításon a nyulak és vadászgörények is lesznek.

A különleges ízekért pedig ellátogathatunk a Belvárosi Piacra, ahol péntektől vasárnapig a Töltött Hold Gasztrovíkend várja egy igazi nyüzsgő ezsem-iszommal és mindenféle kulináris különlegességgel a vendégeket.

Hozzászólások