Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)

Öt farsangi buli, amit megemlegetsz

Helstáb Laura- 2016.02.02. 14:47
548
Még javában tart a farsangi időszak, ajánlunk pár különlegesebb bulit a fővárosból.

Pszichedelikus Beatles-farsang az A38-on

Február 4-én, csütörtökön a Beatles és Jacko legpszichedelikusabb dalait játssza a Blackbird, Magyarország legrégebbi Beatles Tribute bandája az A38 Hajó farsangi buliján. Paul McCartnes és Michael Jackson közös számait először adják majd elő a közönségnak az este. Dress code: Beatles póló, szoknya, gombafej, Lennon-szemüveg, vagy bármilyen ruhadarab, ami az együttes stílusához köthető

Bulizz pálmafák között a Toldi Klubban

Február 5-én a Nightdrive és a Pálmaház együttműködésével szerveződő bulin irreálisan sok pálmafa, török diszkó, futurisztikus live act, bajszos dj és bajusz nélküli dj várja a vendégeket a Toldiban egy őrületes farsangi diszkóraKedv szerint lehet öltözni Magnumnak, Dr. Ellie Sattlernek, Szikora Robinak, vagy sem.

Brazil karnevál a Dürerben

Szintén február 5-én igazi dél-amerikai karneválok hangulatát hozza el a Dürer Kert péntek este. Samba táncoslányok, dancehall táncosok és capoeirasok gondoskodnak az őrületes karneválélményről. A hangulatért a Riddim Colony SoundSystem, Bartha Ákos Dannona, az Energia Positiva és Dally Higglerz táncosai felelnek.

Je Suis Belle csillámkarnevál a Tütüben

Február 13-án a Je Suis Belle, magyar tervezőkből álló márka lesz a parti házgazdája a Tütben. Vedd fel a legszikrázóbb ruhád, öltözz jelmezbe és táncolj hajnalig Monkeyneck és Jay Shaw jóvoltából! Az első 250 érkezőnek glitter port is hat, hogy gantáltan elég csillogó legyen a parti.

Gatsby-parti a Dunán

Február 20-án a Dunán horgonyzó Vogue hajó ezúttal visszavisz a húszas évekbe. Swing&charleston élőzenével, svédasztalos vacsorával és egész éjszakás korlátlan italcsomaggal várnak mindenkit, aki a szesztilalom ellenére egy jót akar mulatni. Megjelenés alkalomhoz illően, a 20-as, 30-as éveket idéző jelmezben.

Hozzászólások