Keresés
-18O
Budapest
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

OFF MIX III. - Marcello Baptiste

Szaghmeiszter Máté- 2016.05.19. 13:00
1223
Ebben a hónapban egy igazán különleges producert látunk vendégül mixsorozatunkban. Marcello Baptiste, aka Király Márton a folk és törzsi dallamokat keveri az elektronikával, kicsit olyan érzést keltve, mintha a Néprajzi Múzeumban mászkálnánk, csak közben az Other People kiadó egyik válogatása megy az iPodunkon.

Marcello-t már azóta kitüntetett figyelemmel követjük, mióta megjelent második EP-je, a Cháben, a mexikói Akumandra Records gondozásában. A szomáliai harci kántálásokat hangmintázó lemez egyszerre hipnotikus és energikus, így alig vártuk, hogy az 1 órás mixéhez most éppen melyik régióból fog inspirációt meríteni. Márton így jellemezte az utazást:

"Ahogy az a szett közepén is elhangzik Birkás Ákos szavaival, a kiállítás három fejezetre van osztva: az első fejezet "a horizont vonala", a második fejezet "a lehetetlen párbeszéd" és a harmadik fejezet "a populista konstellációk" címet viseli. Hogy hol vannak a határai az egyes részeknek, azt a közönségre bízom. Szamba, cigányzene és persze Nicolas Jaar is jutott a szelekcióba, így elég sokrétű lett ez a szűk óra. Szeressétek"

Kövessétek Marcello Baptiste Facebook és Soundcloud oldalát hasonló zenékért, valamint az OFF Média hivatalos Soundcloud-ját, ha nem akartok lemaradni a legmenőbb producerek havonta jelentkező mixeiről.


Tracklist:

Azamat - Soul

Darkside - Golden Arrow

Alejandro Castelli - Natur (co-produced by NU)

Thomash & Projeto Mujique - Cosmossamba

EXZ & Dunwich - Gibbus

Isaac Soto - Las luces

Birkás Ákos - A festő dolga

SIS - Machiste

Marcello Baptiste - Streamea

El Mundo & Satori - Ouy Ni Si Tra

dOP Feat. Sibiri Samaké - Foly

Nicolas Jaar - The Student Hairstyle

Wesseltoft Schwarz - Kammermusik

Nicolas Jaar - Muse


Korábbi részek:
OFF MIX II. - glxy
OFF MIX I. - Experimental

Hozzászólások